Sport / Nogomet

zarazio se izvan osijeka

Nogometaš NK Osijek pozitivan na koronavirus

Nogometaš NK Osijek pozitivan na koronavirus
nk-osijek.hr

Iz kluba nisu htjeli reći o kojem igraču je riječ, osim da se zarazio izvan Osijeka, tijekom reprezentativne stanke koju je koristio da bi se odazvao pozivu svoga nacionalnog saveza

Posljednje, pojedinačno testiranje na Covid-19 jednom je nogometašu NK Osijek otkrilo da je pozitivan na koronavirus, objavili su iz kluba danas.

"Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) ovom prilikom ne objavljujemo njegov identitet, no činjenica je da se zarazio tijekom kraćeg boravka izvan Osijeka, odnosno reprezentativne stanke koju je koristio da bi se odazvao pozivu svoga nacionalnog saveza. Igrač ima blage simptome bolesti, dakle osjeća se dobro, a bitno je istaknuti kako po povratku u naš grad nije bio ni u kakvom kontaktu sa suigračima i drugim ljudima iz Kluba nego je izravno išao na testiranje. Sada je u samoizolaciji, kako je to već propisano epidemiološkim mjerama, sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.", poručuju iz NK Osijek putem svojih web stranica.

ndockyt
zaražen nogometaš osijeka Kongoanci potvrdili: Ndockyt pozitivan na koronavirus

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Početkom ovoga tjedna obavljeno je i grupno testiranje svih prvotimaca te članova stručnog stožera, a svi su rezultati bili – negativni.


Izdvojeno

Reci što misliš!