Sport / Nogomet

NEMAM(O) KOMENTARA

Nenad Bjelica uputio isprike osječkim novinarima

Iako je trener Dinama nakon utakmice protiv Osijeka odgovarao isključivo da nema komentara, sada je javnost ostavio bez komentara svojom isprikom za ponašanje, reakcije i odgovore tijekom i nakon utakmice

Nenad Bjelica, trener Dinama, prenosi HRT Radio Osijek, ispričao se u njihovom programu za svoje reakcije tijekom utakmice, ali posebnu ispriku uputio je osječkim novinarima kojima je odgovarao: "Nemam komentara!" 

Isprika Nenada Bjelice: 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja sam bio relativno miran cijelu utakmicu do te jedne, zadnje situacije u 92. ili 93. minuti, kada sam mislio da je sudac pogriješio. Tu sam ružno i neprimjereno reagirao, općenito za trenera, a ne za trenera velikog kluba poput Dinama. Opravdano sam isključen. Žao mi je zbog toga i stoga se još jednom ispričavam i sucu Zebecu, a isto tako cijeloj javnosti zbog te moje neprimjerene reakcije. Ispričavam se i osječkim novinarima kojima nisam dao odgovor ni na jedno pitanje, odnosno dao sam odgovor da nemam komentara, i to ne zato što su pitanja bila neugodna ili provocirajuća već jednostavno zato što nisam bio u stanju da im nešto suvislo kažem. Nakon što sam izgubio kontrolu nisam htio napraviti još veću štetu. Eto, to je jednini razlog. Ja s novinarima imam dobar odnos, a posebno s osječkim, jer me tijekom cijele moje karijere, i igračke i trenerske, korektno prate tako da nisu zaslužili da ne dobiju nikakav odgovor na pitanja koja su postavili."

Nenad Bjelica
nekad idol kohorte, a danas... Bjelica sucima: "P**** vam m*******, prepali ste se domaćina!"

U Gradskome vrtu Osijek je iznenadio Dinamo svojom promijenjenom početnom formacijom te na kraju slavio rezultatom 1:0. 

„Mi smo pali u energiji koju smo imali jesenas. Mislim da je Osijek na kraju zasluženo pobijedio. Ja sam im na tome čestitao i jučer, i ovom putem im čestitam i želim sve najbolje u daljnjem natjecanju”, rekao je Nenad Bjelica.


Izdvojeno

Reci što misliš!