Sport / Nogomet

nekad idol kohorte, a danas...

Bjelica sucima: "P**** vam m*******, prepali ste se domaćina!"

Bjelica sucima:
Davor Javorovic/PIXSELL

Nenad Bjelica godinama je slovio za najvećeg idola Kohorte i navijača Osijeka općenito, a svakim danom ta slika sve više kopni

Osijek je slavio protiv Dinama u Gradskom vrtu, a među igračima Dinama bilo je puno nervoze koja se očitovala u dva crvena kartona igračima, a na kraju i treneru Dinama Nenadu Bjelici.

Bjelica je godinama slovio za najvećeg idola Osječana, a kad je pristao biti trener Dinama, u kojem sve konce vuče Zdravko Mamić, ta slika se znatno promjenila, Bjelica je obrisan s grafita s legendama Osijeka, a navijači više ne viču "Jedan je Bjelica Nenad".

Navijačke čarke BBB slavili Dinamov drugi rođendan, Kohorta im brutalno "spustila"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas je pak imao poseban show kad je pred sam kraj utakmice sucu Zebecu vikao: "P**** vam materina, j**** vam mater na vašem suđenju. Prepali ste se domaćina, zato tako i sudite", a ovaj mu pokazao crveni karton.

Dodatno je to raspalilo tribine s kojih se mogla čuti modificirana verzija ranije spomenute pjesme pa je tako istok orio: "Umro je Bjelica Nenad".

Tako je slika Bjelice još dodatno izblijedila u srcima navijača Osijeka koji su pak najzadovoljniji bili zbog bitne pobjede svog kluba u borbi za drugo mjesto.


Izdvojeno

Reci što misliš!