Sport / Nogomet

Varaždin uzeo četvrti bod Osijeku

Promašaji koštali Osijek tri boda u Varaždinu

Promašaji koštali Osijek tri boda u Varaždinu
Marko Jurinec/PIXSELL

U eri trenera Kuleševića Osijek pokazuje nekoliko lica, a ono današnje neefekisano koštalo ga je punog plijena u Varaždinu.

Varaždin, koji je među najlošijim ekipa u ligi, može itekako biti sretan današnjim velikim bodom protiv Osijeka koji je još jednom prosuo bodove u borbi za vrh.

Slično kao i protiv Istre, Osijek, koji je ponovo krenuo s tri igrača u posljednjoj liniji, je napadao, a domaćini su strpljivo čekali svoje prigode.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prvom dijelu nisu se pred golom Nevistića iskazali Bočkaj, te posebice najskuplji Osijekov igrač, Antonio Mance. Mance je u nekoliko navrata imamo odlične prigode, ali su njegovi udarci bili preslabi za vratara. Ipak, usprkos promašajima, na poluvrijeme su gosti otišli s golom prednosti nakon kombinacije Lopa-Marić koju je potonji realizirao za svoj 11. gol sezone.

U drugom dijelu gledali smo slično stanje na terenu, a opet je Mance bio u glavnoj ulozi promašivača. Iz slične prigode kao i u prvom dijelu, glavom je sam s pet metara pucao u golmana. Varaždin, koji je tražio kontre i prekide kao svoju šansu, uspio je izjednačiti.

Ndockyt je spriječio jedan napad faulom, a nakon prekida, Varaždin je došao do kornera iz kojeg Benko spušta loptu za neobjašnjivo samog Glavicu na drugoj stati i koji kroz noge Ivušiću zabija za 1:1. U igru su nakon toga ušli Pilj i Silva koju su probudili ekipu Osijeka, ali se do kraja rezultat nije mijenjao.

Osijek u sljedećem kolu čeka Lokomotivu, ali će prije toga kroz tjedan odigrati kup susret protiv Intera u Zaprešiću. Četvrti je ovo bod koji je Varaždin uzeo Osijeku ove sezone i to nakon što su u Gradskom vrtu odigrali 2:2.


Izdvojeno

Reci što misliš!