Sport / Košarka

Na najvećoj europskoj sportsko-amaterskoj manifestaciji

Mladi osječki brokeri osvojili zlato na košarkaškom turniru Plazma sportskih igara mladih

Mladi osječki brokeri osvojili zlato na košarkaškom turniru Plazma sportskih igara mladih
PR

Najbolji na Kinder Joy turniru u uličnoj košarci bili su mladi kadeti Vrijednosnica Osijek rođeni 2007. godine pod imenom Lege: Luka Šipka, Mata Vidaković, Luka Rejo i Bartol Mišir

U Splitu se od 7. do 9. kolovoza održavala državna završnica Plazma sportskih igara mladih, najveće sportsko-amaterske manifestacije u Europi. Nastupali su na ovom natjecanju najbolji školarci iz cijele Hrvatske koji su se borili za titulu državnih prvaka i prolaz na međunarodnu završnicu u rukometu, malom nogometu, nogometu, šahu, uličnoj košarci, stolnom tenisu i tenisu.

Najbolji na Kinder Joy turniru u uličnoj košarci bili su mladi kadeti Vrijednosnica Osijek rođeni 2007. godine pod imenom Lege: Luka Šipka, Mata Vidaković, Luka Rejo i Bartol Mišir. Mladi brokeri dominirali su turnirom i zasluženo osvojili prvo mjesto te tako nastavili tradiciju osvajanja ovog turnira naših ekipa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prethodne tri godine uzastopno su ovaj turnir osvajali mladi igrači Gabrijel Flanjak, Luka Ćurak, Tin Grujić i Luka Varga. Velika međunarodna završnica Plazma sportskih igara mladih održat će se u Splitu od 21. do 25. kolovoza.


Izdvojeno

Reci što misliš!