SiB Plus / Web Kutak

'Istraži me' - koristan alat za sve studente

'Istraži me' - koristan alat za sve studente

Svi studenti koji tijekom studija provode neku vrstu istraživanja s ljudima znaju što znači tražiti ispitanike za istraživanje i koliko to nekad zna biti naporan i mukotrpan posao.

istrazi me495

Obično se to svede na navlačenje svojih prijatelja, obitelji i poznanika za rukav koji do kraja studija prosječnog studenta počnu bježati glavom bez obzira na sam spomen istraživanja.

S tim na umu nedavno je na facebooku pokrenuta stranica pod imenom „Istraži Me" kojom se nastoji pomoći svim studentima koji rade istraživanja tijekom ili nakon svog studija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cilj stranice je olakšati pronalazak sudionika tako što je omogućeno svim studentima koji provode istraživanja da objave oglase za svoja istraživanja i na taj način dođu do šireg auditorija.

Stranica je osnovana od strane psihologa, no dobrodošli su i svi ostali studenti sa sociologije, pedagogije, medicine i ostalih srodnih studija kojima su potrebni sudionici za istraživanja. Također, i oni koji su završili fakultet, a imaju potrebu za sudionicima slobodni su koristiti ovu stranicu za potrebe svojih istraživanja.

Svi oni koji ne provode istraživanja, već samo žele sudjelovati i pomoći drugim studentima u njihovim radovima su dobrodošli i pozvani da provjere postojeće oglase istraživanja, odaberu ono koje ih zanima te kontaktiraju osobu koja ih provodi. Osim toga na stranici se uvijek može pronaći neko novo i zanimljivo istraživanje ili test koji pruža uvide u ljudsku psihu i ponašanje. Što se tiče sudionika, nije nužno da su studenti ili psiholozi, niti određene dobi, već samo da su znatiželjni i žele sudjelovati u tuđim istraživanjima ili željni novih informacija iz psihologije.

Više informacija i odgovore na moguća pitanja možete pronaći na samoj stranici Istraži Me.


Izdvojeno

Reci što misliš!