SiB Plus / Web Kutak

Instant rješenja: Može li vam tečaj donijeti posao?

Instant rješenja: Može li vam tečaj donijeti posao?

Može li tečaj u trajanju od 160-200 sati (u grupama od 15-20 polaznika) ponuditi dostatno znanje za početak rada? Zbog činjenice da je edukacija u školama i ustanovama za obrazovanje godinama nekvalitetno educirala polaznike u masi, stvorio se oblak „uzaludnog trošenja vremena" nad svim vrstama dodatne edukacije. Tečajevi po starom sistemu polaznicima nisu omogućili obećanu korist. Rezultat - bačen novac i uzalud utrošeno vrijeme.

U vrijeme kada nezaposlenost raste, sektor informacijskih tehnologija ima problema s pronalaskom kvalificiranih kadrova. Tvrtke konstantno traže programere za Junior i Senior pozicije. Zašto im ne trebaju „Web dizajneri i Web programeri" sa burze rada?

Traži se specifično znanje koje se dobiva višemjesečnim radom i stvarni projekti na kojima su polaznici tkali svoje novostečeno znanje.
Kandidatima nedostaje znanje i nekoliko radova koje je od sada moguće dobiti kroz višemjesečnu edukaciju i mentorstvo. Cilj svih programa Gauss Informatike je ponuditi polaznicima stvarno primjenjivo znanje, mogućnost rada na stvarnim projektima i stvaranje vlastitih radova. Partnerstvo s tvrtkama omogućuje nam formiranje programa po zahtjevima traženih radnih mjesta, kako bi polaznici po završetku edukacije bili spremni za početak rada. O kvaliteti edukacije govori i suradnja s Elektrotehničkim fakultetom Osijek gdje provodimo edukaciju Android programiranja u sklopu europskog projekta „U korak s globalnim trendovima".

Polaznici u višemjesečnom programu i malim grupama uče web/mobilne tehnologije uz mentorstvo iskusnih programera, gradeći pritom vlastito znanje i samostalnost u radu. Osim korisnog znanja i radova za portfolio, polaznici koji pokažu potencijal dobivaju preporuku za posao.
Od početka 2012. godine koliko škola aktivno posluje, u prosjeku je zaposleno gotovo 75% polaznika svake grupe odmah nakon završenog obrazovanja. Jedan dio uspješnosti uvijek ovisi o spremnosti i ambicioznosti polaznika na koju škola ne može utjecati.

[blockquote]Kreće predselekcija za nove grupe Web programera, Android i iOs programera. Više o programima na http://gauss-informatika.com/programi-obrazovanja/

Prijave i više informacija možete dobiti na http://gauss-informatika.com/kontakt/ ili putem Facebook stranice https://www.facebook.com/gauss.informatika[/blockquote]

Želimo da Osijek postane grad vrhunskih programera, uključi se! 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!