Promo / Gospodarstvo

prijavite se odmah

Zaklada Novo sutra objavljuje natječaje za stipendiranje studenata i za prijavu projekata za financiranje

Zaklada Novo sutra objavljuje natječaje za stipendiranje studenata i za prijavu projekata za financiranje

Zaklada Novo sutra objavila je Natječaj za stipendiranje studenata za akademsku 2019./2020. godinu i Natječaj za prijavu projekata za financiranje za 2019. godinu. Natječaji su otvoreni do 8. lipnja 2019. godine.

U Zakladi Novo sutra vjeruju da poticanjem obrazovanja i razvojnih projekata okruženje mogu učiniti boljim mjestom za život gdje će se izvanredni mladi ljudi obrazovati bez obzira na materijalni status i time ostvariti svoj puni potencijal. Poticanjem razvojnih projekata žele osnažiti zajednicu i dati joj zalog za budućnost te postati primjerom ulaganja ne samo u Slavoniju i Baranju nego i u sve regije Republike Hrvatske.
Zaklada Novo sutra osnovana je 2016. godine sa sjedištem u Vukovaru a njezin osnivač je g.Pavao Vujnovac, vlasnik i predsjednik uprave energetskih kompanija Prvo Plinarsko društvo i Energia Naturalis. Od osnivanja do danas, financirani su projekti u vrijednosti većoj od 2.000.000,00 kn te  kroz program stipendiranja prolazi više od 30 studenata. Takav trend se nastavlja i ove godine te je otvoren još jedan ciklus natječaja za financiranje projekata i stipendiranje studenata.

Natječaj za stipendije

Konkurirati natječaju mogu studenti 2. i 3. godine preddiplomskog te 1. godine diplomskog studija. Visina stipendije iznosi 1.500,00 kn mjesečno, a isplaćuje se u 10 jednakih obroka tijekom godine. Kandidat koji prima stipendiju u ovoj akademskoj godini ima mogućnost ostvariti nastavak stipendiranja i u sljedećoj ukoliko zadovolji propisane kriterije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

novo sutra 1
 
Pravo prijave imaju studenti s prebivalištem u sljedećim županijama:
-    Vukovarsko – srijemska
-    Osječko – baranjska
-    Brodsko – posavska
-    Požeško – slavonska
-    Virovitičko – podravska
Za natječaj mogu konkurirati studenti koji pohađaju studijske programe u području:
-    Prirodnih znanosti – studij matematike, fizike, kemije
-    Tehničkih znanosti – studij elektrotehnike, računarstva, rudarstva, nafte i geološkog inženjerstva, kemijskog inženjerstva, strojarstva
-    Društvenih znanosti – studij ekonomije
Detalje natječaja možete pogledati ovdje.

Natječaj za prijavu projekata za financiranje

Imate projekt koji može unaprijediti zajednicu?  Učiniti je obrazovanijom i humanijom? Prijavite projekt na otvoreni natječaj i izgradimo bolje i zdravije okruženje zajedno.

novo sutra 2
 
Možete prijaviti projekte iz sljedećih područja:
-    Odgoj, obrazovanje i znanost – obrazovni i edukacijski projekti vrtića, škola,visokoobrazovnih institucija i organizacija civilnog društva namijenjeni djeci i mladima s ciljem razvoja društva, znanstveno – istraživački projekti, projekti koji potiču kreativnost i inovativnost, projekti osposobljavanja djece i mladih za informacijske i komunikacijske tehnologije te ostali razvojni projekti s ciljem poboljšanja zajednice
-    Baština – očuvanje nacionalne materijalne i nematerijalne baštine
-    Humanost i društvo – projekti pomoći i potpore oboljelim osobama te osobama s mentalnim teškoćama i invaliditetom te ostalim osobama s posebnim potrebama, projekti potpore socijalno ugroženim skupinama stanovništva u smislu podizanja svijesti o zdravlju, toleranciji, jednakosti, nenasilju i td.

Detalje natječaja možete vidjeti ovdje.

Prijave se obavljaju online na web stranici zaklade www.novosutra.hr i mogu se izvršiti do 8.lipnja 2019., a za sve upite se možete obratiti na [email protected]

Promo

 

Izdvojeno

Category: 7741 - 7851

Reci što misliš!