Promo

Dobro došli

BRUNCH&CAFFE: Osijek dobio restoran koji je savršeno mjesto za opuštanje

BRUNCH&CAFFE: Osijek dobio restoran koji je savršeno mjesto za  opuštanje

Prvi i jedini u Osijeku – Brunch & Caffe - novi brend koji su Osječani prepoznali osobito na doručku gdje se traži stolica više

Stara zgrada Secesije ili art nouveau (francuski: nova umjetnost) u Osijeku (Radićeva 18) savršeno je mjesto gdje će mnogi Osječani i dobrodošli gosti putnici moći pojesti dobar doručak, ručak ili večeru ili se pak samo osvježiti šalicom ukusne kave prije važnog sastanka.

Poseban je naglasak na spoju moderne hrane za koju se koriste samo svježe i domaće namirnice. Svaki će prolaznik, zasigurno, duž ulice osjetiti miris domaćeg kruha, tjestenine, peciva ili  hrskavog kroasana koji će svojim mirisima pozivati da „zaviri“ u naš „Brunch“.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Inspirirani osjećajima godišnjih doba Brunch&Caffe skladno je i savršeno mjesto za  opuštanje. Naš životni stil, inspiriran ručno izrađenom hranom i slasticama, te posebno odabranim vinima i koktelima stvara savršenu društvenu atmosferu", kažu u Brunch & Caffe.

Chef Goran Kočiš nositelj Michelinove zvjezdice vrši kompletan konzalting kuhinje te je isključivo za njih izradio meni na koji su veoma ponosni.

Poznati po našim živahnim iskustvima, s izuzetnim nadahnućem o hrani, Brunch&Caffe pružiti će vam savršenu atmosferu cijelog dana i večeri.

"Naglasak dajemo svakodnevnim tematskim dnevnim događajima (ladys brunch time, student day, business day…) koji ćemo popratiti glazbom, prikladnim pićem i naravno hranom.", dodaju vlasnici.

Sami vlasnici su dizajnirali i osmisli prostor sa velikom ljubavlju te sa se nadaju da će svi budući gosti uživati i prepoznati to.

"S veseljem vas očekujemo na doručku, ručku ili večeri. Brunch with us!", s veseljem oni poručuju.

Brunch & Caffe posjetite na adresi Radićeva 14, Osijek kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

NAGRADNA IGRA

Brunch & Caffe poklanja 1x večera za dvije osobe Spicy pileća krilca sa krumpirom u ružmarinu. U komentar upišite vaše ime i prezime, a dobitnika ćemo upisati u ovaj članak 9. siječnja.

Dobitnica je Marina Tomas.


Izdvojeno

Reci što misliš!