Promo

nova i inovativna tehnologija vježbanja

Fitness revolucija je u Osijeku: Fire body „Vikend otvorenih vrata“

Fitness revolucija je u Osijeku: Fire body „Vikend otvorenih vrata“

Fire Body je odličan odabir jer uz njega put do željene figure i zavidne forme nikada nije bio lakši

Više ne morate čekati idealno vrijeme da se pokrenete i riješite viška masnih naslaga te postignete cilj do željene forme i zavidne figure. Idealno vrijeme je upravo sada! Pred nama je fitness izazov koji traje tri dana - od petka 28. listopada do nedjelje 30. listopada kada Fire body Osijek organizira „Vikend otvorenih vrata“.

Fire Body je odličan odabir jer uz njega put do željene figure i zavidne forme nikada nije bio lakši. Fire Body u Osijeku predstavlja novu i inovativnu tehnologiju vježbanja koja ubrzava proces do željenog rezultata. Fire Body koristi kombinaciju aerobnog treninga (trčanje, bicikliranje i brzo hodanje + roller) s vakuumom i infracrvenom tehnologijom.

Dogovorite prvi besplatni probni trening i ostvarite popuste

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dođite, informirajte se i dogovorite prvi besplatni probni trening uz nadzor trenera te ostvarite dodatne popuste.

Tijekom promocije „Vikend otvorenih vrata“ posjetitelji će imati priliku informirati se o programu, uređajima i tehnologiji Fire Body. Osim informiranja mogu se pribilježiti za besplatni probni trening, savjetovati s osobnim trenerom, izračunati indeks tjelesne mase (BMI), dogovoriti izradu plana prehrane i naravno učlaniti se po posebnim pogodnostima:

  • 15% popusta prilikom upisa na mjesečnu članarinu -  12 x     treninga
  • 25% na poluindividualnu mjesečnu članarinu - 12 x treninga (vježbanje u paru s uključenim trenerom u zajedničkom terminu)

Dodatno istezanje, nadzor treninga i fitness savjetovanje kao i praćenje rezultata od strane trenera je uključeno u odabranom paketu treninga.

Fire body vas čeka

Dođite na adresu Ulici sv. Roka 40 u Osijeku ili se javite na broj telefona 092 354 8273 ili putem društvenih mreža, informirajte se i dogovorite probni trening.

Radno vrijeme na Fire body „Vikend otvorenih vrata“:

  • Petak i subota: 10-18
  • Nedjelja: 9-12 i 17-20

Svakako za sve dodatne Fire body informacije posjetite i web stranicu te profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram.  


Izdvojeno

Reci što misliš!