Promo

vruće ljeto

Star Line putovanja: Ljetujte u podnožju Olimpa, sunčanoj Makedoniji ili u kraljici Mediterana

Star Line putovanja: Ljetujte u podnožju Olimpa, sunčanoj Makedoniji ili u kraljici Mediterana

Sunčano i vruće ljeto je pred nama, uživajte u njemu

Putnička agencija Star Line iz Osijeka pripremila je atraktivne ponude koje će ovo ljeto učiniti još vrućim.

Na ljetovanje tako možete putovati potpuno bezbrižno u udobnom autobusu uz turističkog pratitelja i osigurano noćenje na bazi 7 polupansiona u hotelima s 3 zvjezdice.

Ove godine vode vas na tri destinacije:

Budva (Crna Gora) - 2.795,00 kn/osobi

Budva, kraljica Mediterana. Uličice i trgovi Starog budvanskog grada pamte ljudske stope više od 2000 godina. Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti. Na ovom malom kamenitom poluotoku ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis. Danas
je Budva grad teatar, turistički centar, festivalski grad, mondeno ljetovalište i prestižna točka na turističkoj karti Europe.

Ohrid (Makedonija) - 1.999,00 kn/osobi

OHRID je grad na jugozapadu Republike Makedonije, na obali jednog od četiri najstarija jezera na svijetu – OHRIDSKOG JEZERA, pravog BISERA MAKEDONIJE. Danas je Ohrid poznati EUROPSKI TURISTIČKI GRAD u kojemu će te se osjećati i više nego ugodno. PRISTUPAČNE CIJENE, SRDAČNI DOMAĆINI i prekrasan ambijent očuvat će Vaša sjećanja na Makedoniju. Upustite se u priču o Ohridu.

Paralia (Grčka) - 2.250,00 kn/osobi

PARALIA je malo turističko mjesto koje se nalazi na SJEVERU GRČKE. Smještena je u podnožju planine OLIMP, na udaljenosti od 70km od drugog najvećeg grčkog grada SOLUNA i na 6km od KATERINIJA. Izuzetno je popularno ljetovalište zbog prekrasnih PJEŠČANIH PLAŽA. Osim mogućnosti odličnog provoda za mlade, idealna je i za obitelji jer se plićak na pjeskovitoj plaži prostire i do 50m.

Sve informacije o aranžmanima:

Star Line Osijek
+385 95 3999 433
www.starline-agencija.hr
[email protected]


Izdvojeno

Reci što misliš!