Promo

pravo rješenje za vas

Recite adio vrućini uz profesionalne UNICHROM usluge montaže klima uređaja

Recite adio vrućini uz profesionalne UNICHROM usluge montaže klima uređaja

UNICHROM želi zadovoljne kupce i trudi se biti što uspješniji prilikom svake usluge klimatizacije

Ima li vaš klima uređaj ljeti problem s rashlađivanjem? Plaši li vas pridošli račun za struju? Je li vam račun visok kao temperatura u vašoj kući?

Niste u potpunosti zadovoljni  vašim klima uređajem? Ako ste bar na jedno odgovorili potvrdno, vrijeme je da zamijenite svoj klima uređaj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobar klima uređaj će vam trajati barem deset godina zato se isplati uložiti u kvalitetu. Međutim, kao i svaki drugi uređaj, klima uređaji s godinama stare. Preventivno održavanje može vam pomoći spasiti dodatne troškove od zamjene za novi uređaj.

Naš tim stručnjaka može vam pomoći u dijagnosticiranju problema u kratkom roku. Bilo da trebate zamijeniti svoj klima uređaj, ili ga samo servisirati, možemo sve riješiti. Također, sve su procjene besplatne.

Kada trebate zamijeniti klima uređaj?

Najbolje je prvo procijeniti  klima uređaj, nemojte ga mijenjati prije nego što otkrijete problem. Ponekad je jednostavno lakše napraviti dobar servis i osposobiti uređaj.

Kako onda znati kada treba zamijeniti klima uređaj? Ovdje su činjenice koje trebate uzeti u obzir.

1. Klima uređaj stari

Klima uređaji obično traju od deset do petnaest godina, i to ako je dobro održavan. Međutim, sve ima svoj rok trajanja.

2. Zahtijeva stalne popravke

Ako se vaš klima uređaj neprestalno kvari, umjesto da plaćate usluge održavanja svaki drugi mjesec, zamijenite klima uređaj u jednom potezu.

3. Stvara glasne zvukove

Proizvodi li vaš klima uređaj glasne i čudne zvukove? To znači da je veliki kvar u pitanju. Popravak u tom slučaju košta koliko i zamjena uređaja.

4. Dobivate visoke račune za struju

Rastu li vam računi za struju? U tom slučaju, vaš klima uređaj se vjerojatno bori s regulacijom temperature. To je znak preopterećenja sustava.

Najbolje vrijeme za zamjenu starog klima uređaja

Zamjena klima uređaja može biti skup proces, zato trebate pričekati da se pojave gore navedeni problemi prije tog pothvata. Promjena klima uređaja se isplati kada je cijena popravka veća od cijene zamjene. Promjena kompresora može biti jednako skupa kao i novi uređaj. Vi procjenite što je isplativije!

Prednosti novog klima uređaja

Ugradnja novog klima uređaja donosi mnoge prednosti. Počinje li se vaš klima uređaj ponašati čudno kada je star oko 8 godina ili više? U toj dobi, vrijeme za zamjenu.

Razlozi su:

1. Optimalna energetska učinkovitost

Noviji modeli klima uređaja obično su učinkovitiji od starijih. Imaju visoku ocjenu SEER, a neki čak imaju i ENERGY STAR®. Najbolje od svega je to što ih možete kupiti po zaista niskim cijenama. Troše puno manje energije za održavanje željene temperature.

2. Sniženi računi za struju

Učinkovit sustav znači da se energija pravilno koristi. Znate li čemu to vodi? - Manjem trošku električne energije. Vaš klima uređaj sada troši manje energije za hlađenje prostora.

3. Poboljšane značajke

Novi klima uređaji neće samo optimalno regulirati temperaturu, već će imati i mnoge dodatne značajke. Temperatura će biti konstantna u svakoj prostoriji. Novi modeli također su tiši. Također, pronaći ćete nekoliko značajki kao što su Wi-Fi kontrola ili način mirovanja.

Evo kratke usporedbe troškova grijanja s više izvora energije:

Ugradnja i zamjena klima uređaja

Odgovoran vlasnik kuće zna važnost pouzdanog klima uređaja. Najbolje bi bilo imati klima uređaj koji bi mogao pobijediti ljetne vrućine.

Normalno je biti preopterećen procesom instalacije, zato što postoji toliko mnogo opcija za odabir. Međutim, pravilno postavljanje u vaš dom može riješiti sve vaše probleme.

Prva pogreška koju biste trebali izbjegavati je ugradnja klima uređaja većeg od potrebnog. Oni troše više energije i zauzimaju više prostora. Odabir pogrešne veličine može oštetiti i nekretninu u kojoj živite.

Prije postavljanja klima uređaja u vašem domu bitno je konzultirati se sa stručnjakom. A to smo mi, UNICHROM! Imamo preko 25 godina iskustva u ovom poslu i možete se osloniti na nas.

Naš tim profesionalaca može vam pomoći na svakom koraku. Pomažemo vam detaljno razriješiti svu problematiku, uzimamo u obzir veličinu vaše kuće, lokaciju i izolaciju.

Primjer brze procjene: Površina od 25 četvornih metara zahtijeva 2,5 kW AC. Slično, 32 četvorna metra zahtijevaju 3,5 kW AC. Upotrijebite naš vodič kako biste pronašli savršeni klima uređaj za vaš dom i dopustite našim stručnjacima da s lakoćom instaliraju jedinicu.

Mnoge stvari utječu na vaš konačan odabir. Pretplatite se na naš newsletter kako biste saznali više i pomoći ćemo vam da pronađete pravi primjerak. Štoviše, možete uhvatiti ​​i uzbudljive popuste!

Proces instalacije

UNICHROM vjeruje u brzinu i jednostavnost. Naši profesionalci nude pojednostavljeni proces instalacije, a tim UNICHROM-a želi da njegovi kupci dobiju najbolje od najboljeg.

Kontinuirano se usavršavamo i proširujemo svoja znanja o sustavima klimatizacije. Ako želite kupiti, popraviti ili održavati svoj klima uređaj, mi smo pravi izbor za vas!

Što očekivati ​​od naših usluga?

Uz UNICHROM uživajte u najboljim uslugama po konkurentnim cijenama. Imamo izuzetno iskren odnos s našim klijentima i kao rezultat toga, nećete pronaći nikakve skrivene naknade u našim uslugama.

Na ovaj način funkcionira proces instalacije klima uređaja:

Zamjena i instalacija klima uređaja obično traje tri sata. Prvo uklanjamo vaš stari sustav i opremu, a zatim pregledavamo sustav zbog mogućih neželjenih ili štetnih tvari.

Naši tehničari iznimno su pažljivi s postupkom instalacije i neće dopustiti ispuštanje nikakvih neželjenih toksina u vašem domu. Otklanjamo sve što nam nije potrebno za novi klima uređaj, a zatim testiramo novoinstalirani sustav. Naš tim stručnjaka osigurava da sve komponente rade onako kako bi trebale. Oni vam također mogu pomoći da se upoznate s vašim novim klima uređajem. Iskoristite ovu priliku da razriješite svaki upit koji imate!

Pridržavamo se svih pravila koja je proizvođač postavio u smjernicama uređaja. UNICHROM vam daje garanciju i na uređaj i na ugradnju!

Zakažite termin odmah!

Pitate se koliko bi mogla potrajati instalacija klima uređaja? Ne brini više! Unichrom pruža besplatne procjene za postupak zamjene.

Ako trebate ugraditi novi klima uređaj u svoj dom, mi ćemo vam pomoći. Naš tim nudi profesionalna i pristupačna rješenja za grijanje i hlađenje!

U ovom poslu smo preko 25 godina. Našem timu kompletna Hrvatska nije strana. Mi smo izvođač s državnom licencom koji nudi niz različitih usluga.

Naše usluge obuhvaćaju prodaju, montažu, servis i zamjenu klima uređaja.

Naši licencirani i tvornički obučeni stručnjaci za hlađenje mogu s lakoćom upravljati i rukovati s rashladnim plinovima.

Učinite to na UNICHROM-ov način

Mi smo profesionalna tvrtka za održavanje klima uređaja koja nudi najbolje usluge grijanja i hlađenja. Nazovite nas već danas na 099 258 5678 kako biste dobili besplatnu procjenu i ponudu ugradnje.

Možete nas pozvati i za usluge servisa klima uređaja. Tu smo za vas u bilo koje doba dana.

Mi želimo zadovoljne kupce i trudimo se biti što uspješniji prilikom svake usluge klimatizacije.

Njegujemo i kulturu obrazovanja i kao rezultat toga, naš tim je ispunjen vrijednim profesionalcima koji svakim danom žele biti bolji.

Samo zato što ste instalirali novi klima uređaj ne znači da ne zahtijeva održavanje. Za više informacija o redovnom servisu i popravku, nazovite UNICHROM!


Izdvojeno

Reci što misliš!