Promo

„po roštilju se Corner poznaje“

Corner proširio terasu i dodatno obogatio ponudu

Corner proširio terasu i dodatno obogatio ponudu

Osijek je četvrti grad po veličini u Hrvatskoj, ali ako tražite mjesto gdje ćete pojesti najobilnije količine kvalitetne hrane, upravo je istok domovine idealno mjesto za napuniti rezerve

Zasigurno, neobilazna destinacija u potrazi za najbolji roštiljem je osječki restoran Coner u Velebitskoj ulici koji je odnedavno uz veliku unutrašnju terasu, svojim gostima omogućio uživanje i na dodatnoj vanjskoj terasi.

Uz a la carte ponudu, tu su vikend obiteljski meniji, ponuda za obiteljske svečanosti (pričesti,krizme,rođendani...), a sve s ciljem uživanja u gurmanskim delicijama.

U restoranu je naglasak na mesna jela,velike porcije i da tanjur nikada nije prazan. Od prošle godine svaki petak kuhaju fiš,a u svakodnevno u ponudi imaju perkelt od soma, riblje plate i ostala jela od ribe.

Više informacija i rezervacije:

„po roštilju se Corner poznaje“

Osim restoranske ponude tu je i nezaobilazna dostava hrane, ali i organizacija poslovnih i privatnih cateringa, organizacija cateringa povodom vjenčanja, dostava toplih obroka. 

Hrana za caternig se dostavlja u toplim kupkama po čemu su poznati u cijelom gradu.

A kad vam je stvarno stalo do vaših gostiju povodom vjenčanja, poslovnog partija ili nekog drugog događaja, tu je i njihov ballroom.

NAGRADNA IGRA

Restoran Corner daruje 1x gulaš na tikveški. U komentar upišite vaše Ime i Prezime, a mi ćemo nasumičnim odabirom izvući dobitnika.

Dobitnica je: Marija Kokorić

Izdvojeno


Reci što misliš!