Promo

posjetite ih u mercatoru

Super stars igraonica - mjesto gdje prijatelji još bolje upoznaju prijatelje

Super stars igraonica - mjesto gdje prijatelji još bolje upoznaju prijatelje

Nedavno je u Osijeku svoja zvjezdana vrata otvorio SUPER STARS - rođendaonica, prvi disco i partionica za djecu i mlade

Kada djeca prerastu dob dječjih klasičnih soft igraonica i zabavnih parkova, SUPER STARS (Osijek, Gacka 10, TC Mercator) pruža odličnu zabavu za zvjezdani provod i savršenu proslavu.

Individualni pristup svakom slavljeniku kreira nezaboravnu zabavu, a očekuje vas super atmosfera, zabavni provod, razni aparati za disco ugođaj, pozornica, glazbeni instrumenti, mikrofoni, svjetla reflektora, razne društvene igre i puno zabave.

Za one koji su više za sport, tu je igralište NK Osijek za prave sportaše. Zaigrajte rođendanski nogomet, rukomet, košarku ili graničar sa svojim prijateljima jer najbolje se slavi kad si Bijelo – Plavi!

Super star igraonica Fotogalerija

Iza projekta SUPER STARS je Osječanka Ivana Krupilnicki Jelušić sa uspješnim iskustvom u raznim poslovnim organizacijama i projektima. Svoju pozitivnu i društvenu energiju usmjerila je prvenstveno na zabavne aktivnosti i organizaciju raznih događaja.

SUPER STARS je zamišljen kao mjesto gdje se prijatelji druže, igraju  i razgovaraju, mjesto gdje još bolje upoznaju jedni druge. Prezentiraju jedni drugima svoje hobije i interese, što ih zanima i vole.

"Uz zabavu za djecu i mlade, bavimo se i organizacijom raznih drugih događaja. Ukoliko trebate informacije, pomoć, savjet ili cjelokupnu organizaciju nekog događaja, javite nam se – Tu smo za Vas!", kaže Ivana.                                                    

Više o SUPER STARS-u možete doznati  na njihovoj Facebook stranici @Superstars.Osijek, dolaskom u TC Mercator Osijek-Gacka 10 ili na mobitel: 098 981 5481.

Doživite svoje zvjezdane trenutke i sačuvajte uspomene na njih. SUPER STARS – Mjesto gdje prijatelji još bolje upoznaju jedni druge!


Izdvojeno

Reci što misliš!