Promo

do 1. srpnja

RESTART akcija za vaše vozilo u Gumicentru Vulkan

RESTART akcija za vaše vozilo u Gumicentru Vulkan

RESTART akcija za vaše vozilo u Gumicentar Vulkan centrima! Povratkom u „novu normalu“ i dolaskom ljetnog vremena, u suradnji sa Motrio mrežom, pripremili smo za vaša vozila akcijske cijene servisa

Gumicentar Vulkan ima preko 30 godina tradicije i iskustva u prodaji pneumatika i servisiranju vozila, a dio su Motrio lanca servisa uspostavljenih od strane Renault grupe sa preko 1200 servisnih partnera u Europi. Ovog proljeća i ljeta za vas su pripremili popularne cijene servisa za vaša vozila koja su bila zapostavljena zadnjih mjeseci zbog nastale situacije.

"U našim centrima potražite ljetne pneumatike po najpovoljnijim cijenama, naši serviseri mogu vam ugraditi pneumatike, napraviti autooptiku na modernim laserskim uređajima, promijeniti ulje i filtere, napraviti unutarnje čišćenje motora sa NONCarbon uređajem i ostale servisne usluge potrebne vašem vozilu po popularnim cijenama", kažu u Vulkanu.Dolaskom toplog vremena klima uređaj postaje nezaobilazna stvar u vozilima, kako bi hladio savršeno, mora se održavati, a sad je pravi trenutak da ga provjerite i pripremite za ljetnu sezonu.

Akcijska cijena servisa klima uređaja iznosi 300 kn te uključuje recikliranje starog i dodavanje novog plina, zamjenu ulja u klima uređaju, dodavanje kontrasta za provjeru propusnosti, vakumiranje sistema, te gratis dezinfekciju klimatizacijskog i ventilacijskog sustava! Uz svaki obavljeni servis klime dobivate i besplatnu kontrolu autooptike!

"Ukoliko je vašem vozilu potrebno promijeniti ulje i filtere u ponudi imamo akcijski paket izmjene ulja po 299 kn, u cijenu je uključeno do 5 litara 5W-40 ulja premium kvalitete, filter ulja i rad. Preporuka je provjeriti i promijeniti filter zraka i peludi kako bi osigurali čist, zdrav i svjež zrak u vašem vozilu", zaključuju u Vulkanu.

Za dodatne informacije obratite im se telefonski na 031/506-387 ili 031/301-755, mailom: [email protected] ili posjetite njihovu web stranicu www.gumicentar-vulkan.hr/akcija/

Gumicentar Vulkan možete posjetiti na tri adrese: 

  • Osijek, Josipa Hutlera 35
  • Osijek, Strossmayerova 273
  • Darda, Ivana Krstitelja 44

Napomene: akcija traje od 01.06.2020. do 01.07.2020. U servis autoklime je uključeno do 400 grama novog plina, ukoliko je potrebno više plina za punjenje klima uređaja, naplaćuje se prema cjeniku. Servis klima uređaja ne uključuje popravke neispravnih sustava klimatizacije.


Izdvojeno

Reci što misliš!