Lifestyle / Ostalo

Kupite i vi plišanca

Domagojeve igračke i zarazni osmijeh iznova će osvajati srca Osječana uoči Uskrsa

Domagojeve igračke i zarazni osmijeh iznova će osvajati srca Osječana uoči Uskrsa
Screenshot/Provjereno

Dok se Uskrs bliži, pozivamo sve Osječane da podrže Domagojevu inicijativu i kupe pokoju njegovu igračku kada ga budu susreli na ulicama grada

Povodom nadolazećeg Uskrsa, ulice će grada na Dravi iznova oživjeti posebnim šarmom. Jedan će mladić dodatno doprinijeti tom duhu radosti svojom iznimnom inicijativom, a riječ je o Domagoju Stojšiću, mladom entuzijastu koji je već postao poznato lice među prolaznicima svojom nevjerojatnom predanošću, hrabrošću i pozitivnom energijom.

Podsjetimo, Domagoj prodaje plišane igračke diljem Osijeka kako bi prehranio svoju obitelj koja živi od socijalne pomoći. Tako gotovo svakodnevno obilazi gradske ulice i ugostiteljske objekte u potrazi za kupcima koji će mu, u zamjenu za plišanca, dati koji euro koji njemu i njegovoj obitelji život znači.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njegova će se prodaja uskrsnih zečića, pilića i ostalih zanimljivih igračaka povodom nadolazećih blagdana odvijati na Sjenjaku, u Donjem i Gornjem gradu te na glavnoj tržnici na Gajevom trgu, čineći tako najveći kršćanski blagdan još posebnijim lokalnom stanovništvu.

plišane igračke
Poznato osječko lice Domagoj Stojšić: Upoznajte 27-godišnjeg mladića koji prehranjuje obitelj prodajom plišanaca po kafićima

Svoje plišane prijatelje, koji će biti dostupni po cijenama u rasponu od dva do deset eura, Domagoj pažljivo bira te, u suradnji s tetom koja ih ruđno izrađuje, uređuje kako bi privukao pozornost najmlađih, ali i odraslih prolaznika. Njegova strast prema plišancima, ali i nevjerojatna snaga i životna borba osjete se u svakom detalju – od izbora asortimana, pa sve do ljubaznog i veselog pristupa svakom prolazniku.

Dok se Uskrs bliži, pozivamo sve Osječane da podrže Domagojevu inicijativu i kupe pokoju njegovu igračku kada ga budu susreli na ulicama grada. Ako mu želite sami prodati ili donirati plišance koje više ne koristite, a koji su u dobrom stanju, javite mu se na njegov Facebook profil ili na broj mobitela: 099 299 46 00.

Domagojeve uskrsne igračke; FOTO: Domagoj Stojšić

Domagojeva životna priča još jedanput podsjeća na to da svatko može napraviti razliku svojim trudom i dobrotom, ali i pristupiti čovjeku do sebe s ljubavlju, radošću i predanošću, i to posebice uoči nadolazećih blagdana.


Izdvojeno

Reci što misliš!