Lifestyle / Ostalo

FOTOGALERIJA

Prijović započela svoju osječku turneju: "30-ak km od mjesta u kojem sam odrasla"

Prijović započela svoju osječku turneju:
Ivica Benić/SiB.hr

"Moram priznati da imam ogromnu tremu, ali jako sam sretna i hvala vam što ćemo se družiti pet dana zaredom. Želim vam da uživate večeras i da pjevamo svi zajedno što glasnije", rekla je Aleksandra

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) nastavila je svoju turneju 'Od istoka do zapada', a koncerte ovih dana održava u Osijeku u dvorani Gradski vrt. Sinoć je održala svoj prvi od pet osječkih koncerata.

Prijović, koja je djetinjstvo provela u Belom Manastiru, u uvodu je publcii rekla: "30-ak kilometara od mjesta u kojem sam odrasla", na što je dobila gromoglasan pljesak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Moram priznati da imam ogromnu tremu, ali jako sam sretna i hvala vam što ćemo se družiti pet dana zaredom. Želim vam da uživate večeras i da pjevamo svi zajedno što glasnije", rekla je Aleksandra.

Aleksandra Prijović u Gradskom vrtu nastupa još 14., 15., 17. i 18. veljače.

"Mislila sam da poslije Zagreba, kada je Hrvatska u pitanju i prodaja karata, ne može luđe, ali onda se dogodio Osijek. Nitko ovo nije mogao ni pomisliti. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni. Zaista se dogodilo nešto nevjerojatno, hvala svima koji su kupili karte", poručila je pjevačica za Extra FM nakon zakazanog petog koncerta.

Gost na koncertu  joj je bio Boban Rajović. Atmosferu iz Gradskog vrta pogledajte u našoj velikoj fotogaleriji:

Aleksandra Prijović u Osijeku, prvi koncert Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!