Lifestyle / Ostalo

Hvalevrijedna inicijativa

Studenac otvorio sedmi krug prijava za dodjelu 20 000 eura slavonskim neprofitnim organizacijama i udrugama

Studenac otvorio sedmi krug prijava za dodjelu 20 000 eura slavonskim neprofitnim organizacijama i udrugama
PR

U ovoj će godini Studenac imati četiri regionalno podijeljena ciklusa donacija pa će tako nakon Slavonije, koja je u fokusu u prvom kvartalu, uslijediti i donacijski ciklusi za Dalmaciju, Istru te Središnju Hrvatsku

Hrvatski lanac susjedskih dućana Studenac otvorio je sedmi krug prijava za donacije u sklopu svog društveno-odgovornog programa ''Korak bliže zajednici'' u kojemu će ukupno donirati 20 tisuća eura. Prijaviti se mogu sve neprofitne organizacije i udruge iz Slavonije koje svojim radom doprinose unaprjeđenju kvalitete života i općoj društvenoj koristi svojoj zajednici.

Studenac je izabrao prva tri UN-ova globalna cilja održivog razvoja kao ključne kriterije i područja koja se želi osobito podržati u skladu sa strateškim usmjerenjem kompanije da kao nacionalno prisutni trgovački lanac preuzme odgovornost i konkretnim djelima doprinese napretku prema održivijoj budućnosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Neprofitne se organizacije mogu prijaviti od 1. do 29. veljače putem obrasca.

U ovoj će godini Studenac imati četiri regionalno podijeljena ciklusa donacija pa će tako nakon Slavonije, koja je u fokusu u prvom kvartalu, uslijediti i donacijski ciklusi za Dalmaciju, Istru te Središnju Hrvatsku. Studenac će tako u 2024. godini podržati neprofitne organizacije diljem Hrvatske s ukupno 80 tisuća eura.

''Dobrim djelima najbolje je započeti novu godinu. Vodeći se time, pokrenuli smo prvi donacijski ciklus u ovoj godini kojime želimo učiniti jedan sitan, ali bitan korak za pozitivne promjene u društvu. Povećali smo i iznos sredstava koje doniramo ove godine pa će tako pet odabranih udruga iz Slavonije dobiti po četiri tisuće eura u gotovinskom iznosu'', poručila je Anja Škulje Makjanić, voditeljica projekata korporativnih komunikacija u Studencu.

''Svakim našim društveno-odgovornim projektom želimo se dublje povezati sa svojim susjedima širom Hrvatske te zajedničkim snagama unijeti promjene u svakodnevni život naših zajednica. Upravo se iz toga razloga veselimo prijavama svih zainteresiranih'', dodala je.

Studenac provodi program društveno odgovornog poslovanja ''Korak bliže zajednici'' od listopada 2021. s ciljem pružanja financijske potpore humanitarnim, zdravstvenim, socijalnim, sportsko-rekreativnim i ostalim inicijativama koje pridonose unaprjeđenju života svoje zajednice. U dosadašnjih šest provedenih krugova Studenac je donirao ukupno 81 tisuću eura desecima odabranih neprofitnih organizacija i udruga iz cijele Hrvatske.

Više o projektu, pravilima i načinima prijave dostupno je na poveznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!