Lifestyle / Ostalo

Zahvala za rad u protekloj godini

Udruga PLANTaža provodi zanimljive završne projekte prije ulaska u Novu godinu

Udruga PLANTaža provodi zanimljive završne projekte prije ulaska u Novu godinu
Udruga PLANTaža

Ove godine Udruga PLANTaža uspješno je provela 15 projekata te više od 140 različitih aktivnosti, a ovim se putem zahvaljuju svima koji su na bilo koji način podržali rad Udruge

Pri samom završetku 2023. godine članice i članovi Udruge PLANTaža ne miruju, čemu svjedoče aktivnosti koje su planirane za sam kraj godine.

Uz provedenu javnu kampanju o važnosti zdrave prehrane, očuvanja ruralnog prostora te poticanja mladih na aktivno bavljenje poljoprivredom provedene su informativne aktivnosti za poljoprivrednike u sklopu projekta „Biram zeleno!“ financijski podržanog sredstvima Ministarstva poljoprivrede.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

O poduzetništvu bilo je razgovora u sklopu dva projekta koja su podržana sredstvima Grada Osijeka-Odjel za gospodarstvo. Predavanja su bila fokusirana na digitalne modele u brzo rastućim industrijama te kako prepoznati karakteristike hrvatskog sektora malog i srednjeg poduzetništva, kao i izazove start-up modela.

Posljednja aktivnost za ovu godinu planirana je u suradnji s članovima udruge Aktivni umirovljenici Osijek, i to podjelom zdravog doručka, 30. prosinca od 9,30 sati u prostorima spomenute udruge. Projekt „Zdravo i fino“ podržan je sredstvima Grada Osijeka, a cilj je podijeliti ukusan i zdrav doručak našim dragim sugrađanima koji su u mirovini.

Ove godine Udruga PLANTaža uspješno je provela 15 projekata te više od 140 različitih aktivnosti, a ovim se putem zahvaljuju svima koji su na bilo koji način podržali rad Udruge.


Izdvojeno

Reci što misliš!