Lifestyle / Ostalo

Autentičan zvuk

Ženska klapa Certissa Đakovo izdala božićni singl naziva „Din-don“

Ženska klapa Certissa Đakovo izdala božićni singl naziva „Din-don“
Davor Javorovic/PIXSELL

Certisse su željele ovom posebnom pjesmom dočarati ljepotu Božića i prenijeti slušateljima poruku mira i ljubavi u ovim neobičnim i izazovnim vremenima

Ako obožavate ovo doba godine slušajući zvuke koji vas ispunjavaju toplinom, ljubavlju, nostalgijom, iščekivanjem, mirom i zajedništvom, onda ćete sigurno s velikim zadovoljstvom poslušati novu pjesmu Ženske klape Certissa Đakovo! A ako ste umorni od slušanja uvijek istih božićnih pjesama i mislite da se tu ništa novo ne može smisliti, vjerujte, kad prvi put čujete nježni i zvonki din-don, Grinch u vama morat će pokleknuti i cijeli dan pjevušiti! Probudit će se vaš božićni duh i čarolija će vam vratiti osmijeh na lice. Svijet će postati svjetliji, miliji i ljepši – jednostavno, to je moć glazbe!

Certisse su željele ovom posebnom pjesmom dočarati ljepotu Božića i prenijeti slušateljima poruku mira i ljubavi u ovim neobičnim i izazovnim vremenima. I uspjele su! Svome gradu, ali i svim ljudima dobra srca, dale su predivan dar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glazbu i tekst potpisuje voditeljica klape i prof. solo pjevanja Marijana Matijević, a aranžman Tomislav Radičević, prof. (već dobro uigran dvojac – prisjetimo se samo skladbi „Najljepši blagdan“, „Sretan Božić“, „Đakovo, najljepši grade“).

Pogledajte spot s najljepšim đakovačkim kadrovima, a dotad - uživajte u ovoj predivnoj melodiji i pokušajte ne zapjevušiti.


Izdvojeno

Reci što misliš!