Lifestyle / Ostalo

oduševila sve

Nevjerojatna transformacija Vinkovčanke u 'Životu na vagi' - izgubila čak trećinu tjelesne mase

Nevjerojatna transformacija Vinkovčanke u 'Životu na vagi' - izgubila čak trećinu tjelesne mase
RTL

Na prvom vaganju imala je 114,9 kilograma, a sinoć u finalu samo 76,1

Jedna od kandidatkinja Života  na vagi koje su show napustile prije finala bila je 32-godišnja Vinkovčanka Ivana Radoš Kruškić. Ona je u sinoćnjem finalu prva ušetala u studio, a iz publike su je bodrili suprug i četvorica sinova. 

Otkrila je kako je sa svima iz showa ostala u kontaktu i da se međusobno podržavaju. „Meni je ovaj show donio novi život i samouvjerenost“, rekla je Ivana koja je na prvom vaganju imala 114,8 kilograma, a nakon više od četiri mjeseca ima 76,1 kilogram - izgubila je 38,7 kilograma, što je 33,7% tjelesne mase! Poslije vaganja Ivana je sjela pokraj trenera, očekujući nagradu za drugo mjesto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Publika je ustala u tvoju čast", rekla joj je Marijana.

život na vagi Slavonka Ivana na prvom vaganju ima 114,8 kg: "Želim biti lijepa sebi i svojoj djeci"

Podsjetimo, Ivana je u showu izrazila želju da napusti show, a ostali kandidati su joj to u konačnici i omogućili te su glasali za nju da izađe iz Života na vagi. 

"Muž je oduševljen, kada me vidio, nije mogao vjerovati. Evo još uvijek. Ponosan je na mene. Ja sam pomislila da sam ih razočarala jer sam odustala. Nisam odustala, ali eto. Dogodilo se tako kako se dogodilo" rekla je Ivana nakon izlaska.

FOTO: RTL

 


Izdvojeno

Reci što misliš!