Lifestyle / Ostalo

život na vagi

Slavonka Ivana na prvom vaganju ima 114,8 kg: "Želim biti lijepa sebi i svojoj djeci"

Slavonka Ivana na prvom vaganju ima 114,8 kg:
RTL

Ivana se počela debljati tijekom svoje prve trudnoće, kada je dobila 30 kilograma

Na izoliranoj lokaciji u srcu Gorskog kotara počela je šesta sezona 'Života na vagi' u kojoj će natjecatelji ući u borbu sami sa sobom; borbu s kilogramima i borbu za novu priliku. Voditeljica Marijana Batinić pozdravila je natjecatelje koji su prije ulaska u kuću, odnosno show, morali proći prvi veliki izazov.

Među kandidatima na prvom vaganju bila je i Ivana Radoš Kruškić (32) koja dolazi iz Vinkovaca, majka je četvorice sinova i po zanimanju je čistačica. Ivana se počela debljati tijekom svoje prve trudnoće, kada je dobila 30 kilograma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Zbog svoje djece i zdravlja prijavila sam se u 'Život na vagi'. Moja su mi djeca najvažnija. Volim ih, želim im pružiti sve. Najmlađem sam sinu rekla da idem vježbati, a on mi stalno govori da sam lijepa, ali nisam sebi lijepa. Želim biti sebi lijepa pa onda njima! Voljela bih da moja djeca u meni vide sretnu osobu, zadovoljnu i da s ponosom nosim svoje kilograme“, kaže Slavonka dodajući da su je njezini ukućani pokušali motivirati da krene sa zdravim životom. Na prvom vaganu Ivana je imala 114,8 kilograma.


Izdvojeno

Reci što misliš!