Lifestyle / Ostalo

FINALE 'ŽIVOTA NA VAGI'

Osječki student u 'Životu na vagi' izgubio skoro 70 kilograma i osvojio 50 tisuća kuna

Osječki student u 'Životu na vagi' izgubio skoro 70 kilograma i osvojio 50 tisuća kuna
RTL

Dalibor Kujundžić dolazi iz Vinkovaca, student je ekonomije na osječkom fakultetu i u show je ušao s 158,6 kilograma, a izašao s 90 kilograma i 50 tisuća kuna

Sjećamo se koliko je problema imao s prehranom, pogotovo s povrćem. No, ne i s vježbanjem tako da je svojim novim izgledom šokirao sve u studiju.

Dalibor Kujundžić također je napravio čudo! Marijanu je odmah zanimalo je li zavolio mrkvu, a Dajo je rekao: "Mogu čak reći da mi je mrkva najdraže povrće".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iskreno je priznao da mu je trebalo malo više vremena da usvoji koliko je prehrana bitna, ali da je za to najviše zaslužna njegova mama koja je otkrila kako ga je pomalo naučila na te okuse. "Radio sam sve isto kao i u Gorskom kotaru, ali prehrana je najvažnija. Kopirao sam treninge s Edom; šetnja, bicikl, bućice...", rekao je i otkrio da se planira vratiti nogometu, pa bilo to i rekreativno s prijateljima!

Iskreno je priznao da je vidio Tomu u finalu i samo je poželio da bolji uzme drugu nagradu. Na prvom vaganju Dalibor je imao 158,6 kilograma, a danas ima 90 kilograma! Izgubio je 68,6 kilograma, što je 43,3% tjelesne mase - i zasluženo je osvojio drugu nagradu od 50.000 kuna!

"Tek ću biti svjestan što sam napravio. Super je ovo stvarno, ali moram reći da je moglo i bolje - nisam baš bio savršen, ali ovo je super, prezadovoljan sam!", rekao je. Toma mu je prvi čestitao, a potom i svi ostali natjecatelji. 

Pogledajte snimku finalnog vaganja:


Izdvojeno

Reci što misliš!