Lifestyle / Ostalo

važan odabir

Vodič kroz kupnju kreveta – savjetujemo kako odabrati najbolji krevet

Vodič kroz kupnju kreveta – savjetujemo kako odabrati najbolji krevet
Pixabay

Toliki dio našeg vremena provodimo u krevetu, stoga je ključno da uložimo u pronalazak savršenog koji će nam uvijek iznova osigurati dobar san

S velikim izborom dostupnih kreveta i okvira kreveta, teško je odlučiti se za onaj najbolji krevet uz brdo konkurencije. Ovo je sada postao osnovni komad namještaja koji vam nudi stil i podršku. Kako biste postigli savršenu estetiku svoje spavaće sobe, mudro odaberite svoj krevet i razmotrite sljedeće savjeta prije nego što donesete odluku.

Veličina kreveta

Iako kupnja super king size kreveta može biti nevjerojatno primamljiva, imajte na umu koliko prostora zapravo imate u svojoj spavaćoj sobi. Ako se selite u potpuno novi dom, iscrtajte dimenzije okvira kreveta samoljepljivom trakom da vidite koliko prostora imate na raspolaganju. Ako već imate madrac, ne zaboravite uzeti u obzir njegovu veličinu tako da odgovara i okviru kreveta. Ukoliko spavate sami, krevet 120x200 bi bio pravi izbor za Vas.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pazite da noću ne padate iz kreveta uzimajući u obzir visinu okvira kreveta. Imajte na umu visinu kreveta i samog madraca, te pokušajte pronaći krevet na kojemu ćete moći i udobno sjediti na njemu, a da vam koljena ne budu više ili niže od kukova. Isprobajte ovo na različitim krevetima kako biste pronašli pravu visinu za sebe, koja će vašu udobnost staviti na prvo mjesto.

Stil i funkcionalnost kreveta

Uzglavlje ili okvir kreveta je upečatljiv element kreveta, a odabir pravog može pridonijeti vizualnoj privlačnosti vaše spavaće sobe. Tapecirano uzglavlje izgleda odlično uz moderan dekor, metal daje minimalistički i urbani izgled, dok drvo ima tradicionalniju i klasičnu estetiku.

Od baršuna do lana, odabir tkanine za vaše uzglavlje ili okvir također je vrlo važan jer vam može pomoći u stvaranju savršenog izgleda. Spavaća soba ne bi trebala samo izgledati lijepo, već i biti udobna, a odabir prave tkanine je ključan.

Osim tkanine, važno je učiniti malu sobu većom sa odabirom svijetlih boja ili stvoriti ugodan ambijent sa tamnijim nijansama.Nemojte zaboraviti o ukupnoj razini topline ili hladnoće koju želite stvoriti bojom okvira kreveta i uzglavljem. Imajući na umu boju i temperaturu povezanu s njima, to će Vam pomoći da pronađete savršen krevet koji će poboljšati stil vaše sobe.

Osim estetike, važna je i sama funkcionalnost kreveta. Različiti oblici okvira kreveta mogu vam omogućiti skriveni prostor za pohranu, što je idealno ako imate mali dom ili ograničen prostor za pohranu. A neki kreveti sada čak dolaze s ugrađenim osvjetljenjem i punjačima, što može biti nevjerojatno zgodno - pogotovo ako želite imati minimalistički izgled.

Prije nego što kupite svoj krevet iz snova, provjerite možete li ga provući kroz vrata i stepenicama do svoje spavaće sobe. Ako ste u nedoumici, odlučite se za tvrtku koja nudi dostavu i montažu na kućnu adresu kako biste bez stresa unijeli krevet u vašu spavaću sobu. 

Budget 

Toliki dio našeg vremena provodimo u krevetu, stoga je ključno da uložimo u pronalazak savršenog koji će nam uvijek iznova osigurati dobar san. 

Malo istražite kako biste bili sigurni da nećete morati platiti više za kvalitetan krevet. Vidaxl ima kvalitetne krevete koji odgovaraju svakom budžetu i mogu Vam pomoći da se odlučite koji kreveti odgovaraju vašem cjenovnom rasponu, bez kompromisa u kvaliteti.

Osim kreveta, u njihovoj ponudi možete pronaći široku ponudu namještaja, poput stalka za TV, ležaljka za bazen i još mnogo toga. 


Izdvojeno

Reci što misliš!