Lifestyle / Ostalo

tradicionalna manifestacija

Ni kiša ne smeta: Započeli Ribarski dani u Kopačevu, evo što je na jelovniku i po kojim cijenama

Ni kiša ne smeta: Započeli Ribarski dani u Kopačevu, evo što je na jelovniku i po kojim cijenama
D.M./SiB.hr

Program je službeno započeo danas u 13 sati ponudom hrane i pića

Ni kiša koja nemurono pada od jučer nije omela početak još jednih Ribarskih dana u Kopačevu.  Tradicionalna je to manifestacija koja se odvija još od 1998. godine, a tada su i posljednji puta potomci nekadašnjih kopačevskih ribara povukli mrežu na Sakadašu i izvukli babuške, štuke i pokojeg šarana.  

Program je službeno započeo danas u 13 sati ponudom hrane i pića, a od 15 sati krenuo i Sajam autohtonih proizvoda zbog kiše u malo skromnijem izdanju. Posjetitelja je također zbog kiše nešto manje, ali to barem znači da nema redova za hranu i piće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrhunac dana očekuje se u 20 sati i 30 minuta kad na pozornicu izlazi Tamburaški sastav "Gazde", a nakon njih od 23 sata u šatoru sviraju TS "Kvinta".

Manifestacija se nastavlja i sutra i u nedjelju, a detaljan program pogledajte OVDJE.

Što se tiče ponude hrane i pića ona je ista kao i prijašnjih godina uz nešto veće cijene. Baranjski fiš možete kupiti po cijeni od 45 kuna, a pečena riba je 35 kuna i uz nju dobijeteluk i kisele krastavce.https://d35nxk5xx1d0px.cloudfront.net/repository/images/a/7/f/a/a7fad481463e3e2976670bd6dd6bffad.jpg?v=21

Specijalitet šaran na rašljama prodaje se po cijeni od 160 kuna. Za one koji nisu od ribe u ponudi je čobanac po 45 kuna, te pljeskavice i kobasice po 35 kuna.

Foto: D.M./SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!