Lifestyle / Ostalo

POČELA SU SEZONSKA SNIŽENJA U PORTANOVI

Uživajte u najpovoljnijoj kupnji godine i napunite ormar aktualnim trendovima

Uživajte u najpovoljnijoj kupnji godine i napunite ormar aktualnim trendovima

Nemojte propustiti posjetiti svoju omiljenu shopping destinaciju ovih dana jer počela su zimska sezonska sniženja

Na svakom koraku mame izlozi s odličnim kombinacijama odjeće, udobne obuće i onih detalja koji čine razliku u stilu, a sve to divno ukrašeno iznosom popusta koji vas očekuje. Izbor je velik i zasigurno ćete naći baš ono što tražite, a sigurno i nešto više od toga.

Za danas je najavljeno i završno izvlačenje dobitnika nagradne igre Advent u Portanovi – odgovori i osvoji, pa ako ste protekli mjesec sudjelovali zanimat će vas to da će se dobitnik 2.000 kuna za shopping u Portanovi  saznati danas u 12 sati na javnom izvlačenju na prizemlju kod Info pulta. Nagradna igra trajala je 24 dana i izvučeno je isto toliko dobitnika! U završnom izvlačenju sudjelovat će svi kuponi od svih dana trajanja nagradne igre, a dobitnik će biti obaviješten o dobitku odmah.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I ne zaboravite na radno vrijeme Portanove! U ponedjeljak 31. prosinca trgovine u Portanovi radit će samo do 17 sati, a 1. siječnja trgovine u Portanovi neće raditi. Iznimka je 2. kat, popularno zvani kat zabave, a na kakvo su se oni radno vrijeme odlučili informirajte se na www.portanova.hr.

Posjetite Portanovu i uživajte u najboljem shoppingu u gradu!


Izdvojeno

Reci što misliš!