Lifestyle / Night life

IN DA SOFA @Sakuntala: Počinje zemlja disca

IN DA SOFA @Sakuntala: Počinje zemlja disca

Fun is back 2 town, In da sofa se vratila! U subotu, 30. lipnja u Sakuntala parku, u sklopu Osječke ljetne noći, održat će se In da sofa: Zemlja disca - velebni glazbeno scenski tulum, generator dobre volje i pozitive za sve generacije.


Zavežite pertle, utegnite kajiše, pripremite najbolje i najupečatljivije majice i krenite put Sakuntala parka gdje će vas dočekati disco mušketiri najsladnijih "zvonci" Osijeka – Flegma & Kema.

Tulum starta od 17 sati u Kids sofa terminu, a trajat će do 2 u noći u Let's go 2 sleep terminu.

ZEMLJA DISCA!
Trenuci olakšanja koji nastupaju u ovo doba godine popraćeni izvrsnim plesnim pokretima u čarobno uređenom Sakuntala parku, uz raznovrsnu ponudu pića i ritam koji ne dozvoljava nogama da miruju, odlike su manifestacije In da sofa. Još iz vremena dosade i standardiziranih, gotovo zakonski definiranih zabava za široke mase, Sofa tim si je postavio zadatak da će trgnuti sugrađanke i sugrađane i svako ljeto od našeg grada činiti zemlju dobre volje, ljubavi, pozitive i plesa. Željeni feedback je dobiven i ciljevi su ostvareni. Hvala vam na pažnji, a sada zapravo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Pripremite šarenu odjeću, artikle koji šljašte i izazivaju napade pozitive, pripremite svoje tijela da izdrže disco baseve koje su pripremili Kema i Flegma, provjereni recept za prehranu svake duše željne opuštanja i zezancije, dizajnirajte najljepše osmijehe koji će biti vaša ulaznica u Zemlju disca.

KIDS SOFA!
Sada kada su vam djeca zaspala ili razmišljate kako bi vam bilo super imati djecu pa se pripremate za akciju, pročitajte važnu obavijest! Program u Sakuntala parku starta od 17.00 sati i uz super puno prostora za trku i viku, vaša djeca do mraka imat će glavnu ulogu. Slobodno ih povedite i dajte im da se "izđipaju" te napune prostor iskrenom i dobrom energijom, pripreme teren za velike i vašu zabavu nakon što odradite baka / teta / "ti si bio/bila zadnji put" servis. Plešite s njima i oživimo centar kako on to zaslužuje - osmjehom i zagrljajima.

DJ KEMA

Disco kugla svake zabave, kreator trnaca u tijelu svake žene i pokojeg muškarca, redatelj ritma vaših pokreta i čovjek koji je uz ostatak Sofa tima jednim dijelom spasio glazbu u gradu, DJ Kema, i za ovu priliku pripremio je samo najbolje za vaše donje ekstremitete.

Još od prvog nastupa prije više od 40 godina u staroj Tufni, Kema ne prestaje širiti dobre vibracije koje vašu dušu i tijelo čine opuštenim do te razine da svaku pjesmu koji izabere i umiksa, vaš mozak percipira kao Dancing with my self. Oslobodite se uz Kemu i ove subote, dozvolite mu da se ušulja u vas kao propuh kroz loše naštelovane prozore, kao američki nindža zlim yakuzama, kao minus na tekućem nakon što ste skoknuli po 2 sitnice u šoping centar.

Širite s nama pozitivnu atmosferu, rasplešimo Sakuntala park kao što nikada do sada nije plesao. Vrijeme je za zemlju disca!

DJ FLEGMA
U subotu će nas svojim dolaskom počastiti i mr. Flegma, prava ritam mašina koji vadi disco hitove iz naftalina. Pripremio je najbolje setove za ovakve mečeve, bas koji će izazivati pozitivne potrese u vašim slabinama, melodije koje tjeraju na šetalice kao u proljeće devedestreće u Vegi, riječi koji vas tjeraju na razmišljanje jeste li funky ili ste town.

Flegma je svoju karijeru započeo davne sedamdeset četvrte godine kada je disco glazba bila na vrhuncu i sigurno će znati što treba puštati i miksati da izazvani podražaji u vašim tijelima budu i više nego ugodni. Osim što izvrsno bira glazbu za vas, DJ Flegma poznat je po tome da zna sve plesne korake koje jedan muškarac u svom životu treba znati, stoga kada dođete u subotu pratite te bokove dok ispijate piva i sokove, žeste, koktele ili vino, želimo vam da se provedete fino. Nek' svud ljubav sja, ali i sunce da bi se cijela priča mogla održati sa stilom.

Vidimo se u subotu! Voli vas vaša Kreativna agencija Adverta!

Za više informacija pratite Facebook page: @Adverta.io i Facebook događaj: In da sofa @OLJN / Zemlja disca

   


Izdvojeno

Reci što misliš!