Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 26.05. do 01.06.2015.

CineStar Osijek program od 26.05. do 01.06.2015.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Čovjek koji je spoznao beskonačnost" u našoj nagradnoj igri!

Čovjek koji je spoznao beskonačnost (The Man who knew infinity)

REDATELJ: Matt Brown  |  ŽANR: Drama, Biografski
ULOGE: Jeremy Irons, Dev Patel, Stephen Fry
TRAJANJE FILMA: 108 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: Velika Britanija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Srinivasa Ramanujan živio je od 1887. do 1920. godine i dao je velik doprinos matematičkom svijetu, bez da je imao ikakvu matematičku naobrazbu. Ramanujan (Dev Patel), samouki indijski matematičar 1913. godine putuje na fakultet Trinity na Cambridgu, gdje upoznaje ekscentričnog profesora G.H. Hardyja (Jeremy Irons), i bori se s predrasudama kako bi otkrio svoju matematičku genijalnost. Ramanujana neki stavljaju u istu kategoriju s Eulerom i Gaussom, a Indija je njemu u čast 22.12. (njegov rođendan) proglasila Nacionalnim danom matematike.

{edocs}Cinestar/cinestar200.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Čovjek koji je spoznao beskonačnost". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Čovjek koji je spoznao beskonačnost". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 01.06.

DOBITNICI:
Irena Bogdanović
Kristijan Mlinarević[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!