Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 21.12. do 27.12.2017.

CineStar Osijek program od 21.12. do 27.12.2017.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Ferdinand – SINK" u našoj nagradnoj igri!

Ferdinand – SINK

IZVORNO IME: Ferdinand
REDATELJ: Carlos Saldanha  |  ŽANR: animacija, komedija, obiteljski
ULOGE: Igor Kovač, Marko Kofs, Mile Kekin
TRAJANJE FILMA: 108 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od redatelja velikih animiranih hitova Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem koji bi radije mirisao cvijeće, nego ulazio u borbu sa matadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao jednu razuzdanu zvijer, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati u obitelj, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na nevjerojatnu avanturu.

Priča o  Ferdinandu dokazuje da ne smijemo imati predrasude i suditi o niti  jednoj osobi ili životinji samo po izgledu.

CINESTAR PORTANOVA TJEDNI PROGRAM:

{edocs}Cinestar/cinestar280.pdf,507,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Ferdinand – SINK". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati sam osvoje IME i PREZIME. Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 03.01.

DOBITNICE:
Marijana Prister
Branislava Klir[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!