Lifestyle

Gabrijela studira na osječkom filofskom fakultetu

Gospodin Savršeni: Osječka studentica traži "velikog" dečka koji će ju štititi

Odrastajući uz roditelje učitelje, studentica Gabrijela (21) uživala je čitajući najljepša književna djela, što je utjecalo na njezin odabir zanimanja, kao i na maštanja o svom idealnom partneru.

Gabrijela dolazi iz Novske, studira hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Osijeku, a njezin idealni dečko treba biti visok i „velik“ kako bi je mogao zaštititi i, naravno, mora voljeti čitati. Slobodno vrijeme najradije provodi u šetnji sa svojim psom biglom po imenu Arija, a za sebe kaže da je iskrena, hrabra i komunikativna osoba te ponekad vrlo eksplozivna i izravna jer uvijek ide za onim što želi i kaže ono što joj je na umu. Muškarac je na prvu može osvojiti izgledom i karakterom, a ako je i inteligentan, reći će da je to pun pogodak.

U show 'Gospodin Savršeni' prijavila se da bi vidjela kako funkcionira s preostalim djevojkama u kući te kako izgleda kada se 19 djevojaka bori za naklonost jednog muškarca, a i potajno se nada da će doživjeti za nju idealan spoj - piknik u prirodi sa svijećama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!