Lens / Lens

Nova akcija u Očnoj optici Lens - Povedi svog legu ili svoju legicu u Lens i uštedi pri kupovini sunčanih naočala

Nova akcija u Očnoj optici Lens - Povedi svog legu ili svoju legicu u Lens i uštedi pri kupovini sunčanih naočala

Već svima dobro znana prošlogodišnja akcija sa sunčanim naočalama opet se provodi u Očnoj optici Lens. Povedite svog legu ili još bolje svoju legicu u Lens, kupite jedne sunčike, a oni Vam druge poklanjaju.

Akcija je koncipirana na način da svi koji se odluče kupiti nove sunčane naočale imaju priliku dobiti još jedne sunčane naočale i to potpuno besplatno, ali pod uvjetom da sa sobom povedu legu ili legicu. Poanta akcije je da kupac i njegov lega ili legica odaberu dvoje naočale, a oni mu poklanjamo jeftinije.

Ovu akciju provodili smo prošlo ljeto u isto vrijeme. Od samog početka akcija je naišla na ogroman interes  kupaca i većina sunčanih naočala iz naših optika je rasprodana u rekordnom roku s toga Vam reporučujem da ne čekate zadnji tren već da požurite u našu optiku u Kappa centar.“ kažu u Lensu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako bi kupcima olakšali odabir sunčanih naočala sve modele  iz prodavaonice u Pejačevićevoj ulici preselili su u prodavaonicu u Kappa centar (Ulica Hrvatske Republike 29).

Požurite što prije zajedno sa svojim legom ili legicom u Lens i priuštite si nešto iz Lens asortimana svjetski poznatih brenodava sunčanih naočala po nikad boljim uvjetima.

Službeni završetak akcije je 1.rujna 2014. godine.

Iskoristit ćemo ovu priliku kako Vas dragi naši čitatelji podsjetili na njihovu zadnju akciju s kuponima. Naime, akcija s kuponima traje do 31. srpnja. Ako ste je imali u planu iskoristiti  još uvijek stignete.  U nastavku Vam donosimo pdf s kuponima koje možete isprintati i predočiti u Lensu.

KLIKNI NA SLIKU ZA OTVARANJE KUPONA U PDF-u ILI GA IZRAVNO PREUZMI OVDJE.

kupon-lens

Očna optika Lens
Pavla Pejačevića 5; Osijek – 031 367 090
Ulica Hrvatske Republike 29; Osijek – 031 211 700
Web: www.lens-optika.hr

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!