Lens / Lens

Za 25 godina Očne optike Lens daruju vam 25% popusta

Za 25 godina Očne optike Lens daruju vam 25% popusta

Očna optika Lens osnovana je 1989. kao zajednička zanatska radnja optičarske djelatnosti. Udaljenost od hrvatske metropole djelatnike i vlasnike Lensa nije kočila u razvoju i osvajanju tržišta, tako da je danas Lens grupacija među hrvatskim liderima kada je riječ o optičkim i oftalmološkim uređajima, dioptrijskim lećama, odnosno njihovoj veleprodaji, maloprodaji te servisiranju.

Obiteljski posao iz godine u godinu bivao je sve uspješniji te je zahvaljujući dobrim poslovnim potezima, od jedne male optičke radnje stvorena cijela Lens grupa koju danas čini nekoliko poduzeća – Očna optika Lens, Oftalmološka poliklinika Lens, Dea Lens Project i Ni-va Lens.

Iz zanatske radionice krenulo se u smjeru proizvodnje dioptrijskih leća, odnosno stakala za naočale te je sestrinsko poduzeće Dea Lens Project postalo i do danas ostalo jedini proizvođač dioptrijskih stakala za naočale istočno od Zagreba.

U početku su se naočalne leće proizvodile samo za Očnu optiku Lens, no potom se prodaja proširila na Slavoniju i Baranju te kasnije i na cijelu Hrvatsku, a od 1997. godine proizvodi se i za Bosnu i Hercegovinu.

Ugled u svijetu optike dosegao je zavidnu razinu te Lens grupacija postaje zastupnik tvrtke Rodenstock, uglednog njemačkog proizvođača naočalnih leća premium kvalitete i to za tržište jugoistočne Europe, izuzev Slovenije. Zahvaljujući svemu nabrojanom, Lens grupacija danas pokriva čak 20 posto hrvatskog tržišta dioptrijskih leća.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„S pravom možemo reći da su svaka peta stakla u Hrvatskoj došla upravo iz – Lensa“.

Očna optika Lens uz ponudu vrhunskih naočalnih leća iz programa Dea Lens project i Rodenstock, sadrži i ponudu dioptrijskih okvira koji su pažljivo birani za sve uzraste i ljude različitih interesa. Tako je Lens ponudu dioptrijskih okvira sistematizirao u kategorije luksuznih, casual, klasičnih, sportskih i dječjih okvira. U ove kategorije ubrajaju se zvučna imena poput: Furla, Givency, Escada, Gucci, Replay, Police, Max Mara, Carolina Herrera, Diesel, Tommy Hilfiger i dr.

[blockquote]Ovu priliku ćemo iskoristiti kako bi Vas, dragi naši čitatelji, obavijestili da Vas za naš 25. rođendan darujemo sa 25% popusta na dioptrijske naočale i stakla, te novu kolekciju sunčanih naočala.

Posjetite nas u našim poslovnicama na adresi P. Pejačevića 5 i u Ulici Hrvatske Republike 29 u Osijeku te zajedno s nama od 26.ožujka - 09. travnja proslavite naš rođendan.[/blockquote]

  


Izdvojeno

Reci što misliš!