Lens / Lens

Proljetno čišćenje s Očnom optikom Lens

Proljetno čišćenje s Očnom optikom Lens

Proljeće je u zraku, sunčani dani su stigli, no ono što stiže svakog proljeća je i nužno proljetno čišćenje. Kako bi spojili ugodno s korisnim, te Vas pri tome potaknuli i na društveno odgovorno ponašanje, u Vašoj Očnoj optici Lens, pokrenuli smo novu akciju. U akciji proljetnog čišćenja s Očnom optikom Lens možete u zamjenu za Vaš stari okvir dobiti novi okvir potpuno besplatno ukoliko odaberete onaj u iznosu do 150,00 kn ili ako želite skuplji okvir, uz nadoplatu razlike u periodu od 18. svibnja do 31. svibnja 2015. godine.



Kroz razgovore s našim dugogodišnjim kupcima zaključili smo da korisnici dioptrijskih naočala u svojoj kolekciji posjeduju određeni broj okvira s kojima ne znaju što će. Stari okviri potpuno su beskorisni, a varijanta bacanja okvira, kojemu je nekoć cijena bila po nekoliko stotina ili čak tisuća kuna, nije primamljiva.

Kako bi Vam olakšali dilemu što učiniti sa naočalama koje više ne koristite, odlučili smo da ih možete predati nama. Pri tome, naravno, nismo zaboravili na Vas te vam omogućujemo da odaberete nove dioptrijske okvire u iznosu do 150,00 kn potpuno besplatno ili ako želite skuplje okvire, uz nadoplatu razlike. Uvjet za ostvarivanje prava iz ove akcije je kupovina dioptrijskih stakala iz ponude Očnih optika Lens.

Ovim putem pozivamo naše postojeće i buduće kupce, da se pridruže akciji te nam donesu stare okvire najkasnije do 31. svibnja 2015. godine.  

Što se događa sa starim okvirima?

Društvena odgovornost je postala vrlo važan segment u poslovanju svih poduzeća. Svjesni činjenice da moramo voditi brigu o zaštiti okoliša, stare okvire rastavljamo na njihove sastavne dijelove te, ako su dijelovi iskoristivi, koristimo ih kako bi kupcima osigurali besplatan popravak. One dijelove koji nisu iskoristivi biti će reciklirani na odgovarajući način.


Izdvojeno

Reci što misliš!