Kultura

popularni balet

Najavljen početak prodaje ulaznica za Orašara u HNK Osijek

Najavljen početak prodaje ulaznica za Orašara u HNK Osijek
Davor Javorovic/PIXSELL

Za jednu od najpopularnijih baletnih izvedba svake godine vlada velika pomama

"Orašar" je priča o djevojčici Klari koja na Badnjak ispod bora pronalazi neobičan dar - drvenog orašara kojim se razbijaju orasi, a zatim s njime proživi čudesne dogodovštine u izmaštanu svijetu. Ovo je najpopularniji i najizvođeniji balet na svijetu.

"I ove godine vas pozivamo na nezaboravno putovanje u čarobni svijet baleta, uz jedno od najomiljenijih remek-djela klasične baletne umjetnosti. Ova izuzetna predstava spaja magiju priče, strastvenu glazbu i nevjerojatne plesne izvedbe. Pridružite nam se na ovoj čarobnoj večeri, gdje će se spojiti tradicija i suvremena umjetnost, stvarajući nezaboravan doživljaj za sve generacije. Bajka će oživjeti pred vašim očima, ostavljajući vas bez daha i stvarajući trajne uspomene za vas i vaše najdraže.", stoji u najavi osječkog HNK.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz kazališta mole građane za strpljenje i razumijevanje tijekom prodaje ulaznica koja započinje u subotu 11. studenog od 9 sati.

Tijekom prosinca će balet Orašar biti izveden 12 puta i to:

– 4., 5., 6., 10., 11., 12., 14., 15., 16. prosinca uz orkestar po cijeni ulaznica od 20 €, 18 € i 15 € ovisno o kategoriji sjedenja;

– 19., 20., 21. prosinca uz matricu po cijeni ulaznica od 16 €, 14 € i 11 € ovisno o kategoriji sjedenja.

Ulaznice nije moguće rezervirati.

Proba Orašara u osječkom HNL Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!