Događanja / Ostala

22. ožujka

Upoznajte nove osobe i ostvarite poslovne suradnje na 'bloomiranju' u Trici

Upoznajte nove osobe i ostvarite poslovne suradnje na 'bloomiranju' u Trici

Smisao je 'bloomiranja' da nakon druženja ponesete sa sobom nove informacije, spoznaje i dozu inspiracije, kao i da upoznate nove osobe i ostvarite poslovne suradnje

Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže u petak, 22. ožujka s početkom u 16,30 sati opuštenoj atmosferi Caffe bara Trice Osijek, gdje će se međusobno razmijeniti iskustva te se povezati i podružiti uz fine craft kave, koktele ili piva.

'Bloomiranje' je koncept koji obuhvaća druženje i povezivanje poduzetnica i žena koje razmišljaju o pokretanju ili trenutno pokreću neku svoju poslovnu priču.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Riječ je o 12. po redu druženju i trećemu ove godine koje je posebno stoga što ćete biti među prvim osobama koje će vidjeti njihovu web stranicu te imati priliku uživo saznati kako možete 'bloomirati' u online zajednici i što to znači za vas i vaš posao. Osim toga, svjedočit ćete osnivanju prvoga 'bloomiraj biz book' kluba i ujedno imati pravo prvog upisa u bbbk. Naravno, kao i na svakom 'bloomiranju' do sada, čekat će vas mini radionica. 

Prijave se zatvaraju 21. ožujka u 12 sati. Isti dan na mail ćete primiti detalje druženja. 'Bloomiranje' se ne naplaćuje, već je jedino što plaćate fino craft piće koje si naručite.
Na vama je samo da dođete otvorenog uma i srca!

Smisao je 'bloomiranja' da nakon druženja ponesete sa sobom nove informacije, spoznaje i dozu inspiracije, kao i da upoznate nove osobe i ostvarite poslovne suradnje.

Prijaviti se možete na poveznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!