Događanja / Ostala

16. do 31. ožujka

Započinje tradicionalni 43. Belišćanski dramski memorijal i donosi tri predstave

Započinje tradicionalni 43. Belišćanski dramski memorijal i donosi tri predstave

Memorijal, koji će se ove godine održati od 16. do 31. ožujka, donosi tri predstave, a cilj mu je održavanje dramske tradicije grada te približavanje kazališne umjetnosti svekolikom pučanstvu

U četvrtak, 16. ožujka u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg Belišće, u organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg i Amaterskog kazališta Belišće, započinje tradicionalni 43. dramski memorijal koji od ove godine nosi naziv Belišćanski dramski memorijal.

Posvećen je belišćanskim dramskim velikanima Ivanu Nikolnikovu Vanji, Dragutinu Mercu Nunošu, Dragutinu Gibičaru Karčiki, Ivanu Hudereru Gugiki i Ivici Koprivnjaku Kopru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Memorijal, koji će se ove godine održati od 16. do 31. ožujka, donosi tri predstave, a cilj mu je održavanje dramske tradicije grada te približavanje kazališne umjetnosti svekolikom pučanstvu.

Tako će se 16. ožujka u 20 sati izvesti komedija „Beba” Kerekesh Teatra, 24. ožujka u 20 sati komedija „Tri put Bog pomaže” Gradskog kazališta Županja i 31. ožujka u 20 sati komedija „U našem podrumu” Dramskog studija mladih Amaterskog kazališta Belišće.

Ulaznice po cijeni od sedam eura za komediju Kerekesh Teatra te po cijeni od tri eura za ostale predstave možete rezervirati u Centru za kulturu Sigmund Romberg svakog radnog dana od 7 do 15 sati, na broj telefona 533-274, na e-mail adresu [email protected] i na službenoj Facebook stranici Centra.


Izdvojeno

Reci što misliš!