Događanja / Istaknuta

4. travnja

Kino Urania: Svjetska melodrama "Ljubavna pisma" kazališta Planet Art

Kino Urania: Svjetska melodrama

Ovaj bezvremenski kazališni klasik svojom će vam toplinom, uz obilje životnog humora, izmamiti i poneku suzu

U četvrtak, 4. travnja s početkom u 19 sati kino Urania ugostit će novu predstavu kazališta Planet Art pod nazivom "Ljubavna pisma".

Melodrama ''Ljubavna pisma'' A. R. Gurneya najizvođenija je kazališna ljubavna priča na svijetu, nominirana i za prestižnu Pulitzerovu nagradu za dramu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dopisivanje Andrewa i Melisse započinje slanjem poruka u školi za vrijeme nastave, što se nastavlja cjeloživotnim razmjenjivanjem pisama.

Kamo ih vodi slučajan susret nakon mnogo godina? Je li moguć popravni iz ljubavi? I jesu li, nakon toliko godina, njih dvoje iste osobe kao one iz pisama? Provjerite u ovoj duhovitoj i dirljivoj kazališnoj romansi.

''Ljubavna pisma'' ne silaze sa svjetskih pozornica već pola stoljeća, a u glavnim ulogama do sada su se okušala brojna glumačka imena poput Kathleen Turner, Williama Hurta, Mela Gibsona, Gerard Depardieua, Anuk Aimee, Elizabeth Taylor, Ane Karić, Borisa Buzančića, Relje Bašića i drugih.

U najnovijoj produkciji Kazališta Planet Art snažnim glumačkim postavama pridružuju se Slavica Knežević i Marko Torjanac koji predstavu potpisuju i kao redatelji te autori dramaturške prilagodbe, a čija je izvedba i od publike i od kritike doživjela nepodijeljeno oduševljene.

Ovaj bezvremenski kazališni klasik svojom će vam toplinom, uz obilje životnog humora, izmamiti i poneku suzu, kao i sjećanje na velike skrivene ljubavi koje svatko od nas nosi u sebi.

Karte po cijeni od 12 eura bit će u prodaji od 20. ožujka u radno vrijeme blagajne, odnosno od ponedjeljka do srijede od 12 do 21 sat, četvrtkom i petkom od 16,30 do 21 sat, a vikendom od 10,30 do 12 i od 16,30 do 21 sat.

Za ostale informacije možete kontaktirati Upravu na broj telefona 031 205 501 (od ponedjeljka do petka od devet do 17 sati) te Blagajnu kina na broj telefona 031 205 507 (svakim danom od 16,30 do 21 sat). Također, možete se javiti i inbox porukom na Facebooku ili Instagramu kina Urania.


Izdvojeno

Reci što misliš!