Događanja / Istaknuta

8. veljače

Dani poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje stižu u Osijek

Dani poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje stižu u Osijek

Cilj je Dana poslova okupiti sve relevantne dionike na tržištu rada i omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje kroz jačanje partnerstva za zapošljavanje, doprinoseći tako razvoju hrvatskog gospodarstva

Nakon uspješno održanih Dana poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Virovitici i Bjelovaru, s velikim zanimanjem svih zainteresiranih, pozivaju se Osječani na to da se pridruže Danima poslova koja će se održati u Kulturnom centru Osijek ovoga četvrtka, 8. veljače, od 10 do 14 sati.

Cilj je Dana poslova okupiti sve relevantne dionike na tržištu rada i omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje kroz jačanje partnerstva za zapošljavanje, doprinoseći tako razvoju hrvatskog gospodarstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nezaposlene osobe, studente, učenike završnih razreda srednjih škola i sve ostale zainteresirane pozivaju na to da se pridruže kako bi imali priliku upoznati neke od najuspješnijih hrvatskih poslodavaca koji će u sklopu izložbenog dijela događanja predstaviti svoje poslove i prilike koje nude.

Očekuje se minimalno 200 posjetitelja iz cijele Slavonije koji će, osim mogućnosti za upoznavanje s potencijalnim poslodavcima, imati priliku sudjelovati u različitim popratnim aktivnostima. Izravni razgovori s poslodavcima omogućit će svim zainteresiranima da saznaju više o ponuđenim poslovima i uspostave kontakte za buduće zaposlenje.

Nakon Osijeka, Dani poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje održat će se i u Vinkovcima, Požegi, Slavonskom Brodu i Sisku.


Izdvojeno

Reci što misliš!