Događanja / Istaknuta

Od 26. studenoga do 31. prosinca

Advent u Slavonskom Brodu 2022. [PROGRAM]

Advent u Slavonskom Brodu 2022. [PROGRAM]
Ivica Galović/PIXSELL

U novogodišnjoj noći građane će zabavljati Gulliano & Diktatori, a ovoga adventa na glavnom gradskom Trgu nastupit će brojni poznati glazbeni izvođači kao što su Klapa Rišpet, Vanna, Vatra, Šajeta, Slavonske Lole, Damir Kedžo i ostali

U suradnji s gradskim ustanovama i trgovačkim društvima, grad Slavonski Brod i ove godine organizira program Adventa iz davnina. Program započinje 26. studenoga paljenjem prve adventske svijeće u 17,00 sati te nastupom Tamburaškog sastava Behar na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić u 17,30 sati.

Od 27. studenoga pa sve do 31. prosinca bit će upriličen i 14. Božićni sajam u sklopu kojega će građani moći uživati u ponudi hrane i pića te prigodnog božićnog asortimana. Klizalište će i ove godine biti u brodskoj Tvrđavi, a božićnom ugođaju pridonijet će i božićni ukrasi te lampice koje će biti postavljene na nekoliko gradskih lokacija.

Advent u Slavonskom Brodu Fotogalerija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U novogodišnjoj noći građane će zabavljati Gulliano & Diktatori, a ovoga adventa na glavnom gradskom Trgu nastupit će brojni poznati glazbeni izvođači kao što su Klapa Rišpet, Vanna, Vatra, Šajeta, Slavonske Lole, Damir Kedžo i ostali.

Pozivamo sve građane Slavonskog Broda da posjete ovogodišnji program Adventa iz davnina i uživaju u blagdanskom ozračju i svim glazbenim nastupima.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!