Događanja / Istaknuta

3. prosinca

Radionica „Ženski krug: nove vizije” u Centru osobne moći

Radionica „Ženski krug: nove vizije” u Centru osobne moći
Iva Tarle

Radionica će obuhvatiti kakao ceremoniju, intuitivni ples, jurnaling (tehniku automatskog pisanja), razgovor u krugu te astrološku prognozu

U subotu, 3. prosinca od 17 do 19,30 sati u Centru osobne moći (Fakultetska 4, Tvrđa, Osijek) održat će se radionica „Ženski krug: nove vizije” pod vodstvom Ive Tarle, bivše diplomatkinje koja kroz coaching pomaže ljudima da pronađu svoju svrhu.

Radionica će obuhvatiti sljedeće stavke:

  • kakao ceremoniju,
  • intuitivni ples,
  • jurnaling (tehniku automatskog pisanja),
  • razgovor u krugu, gdje svaka žena dobije priliku biti podržana te
  • astrološku prognozu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Inače, Iva je prije 10 godina dala otkaz i preselila na Bali, da otkrije svoje vrijednosti i svrhu. Ivina strast je kroz coaching pomoći ljudima da pronađu svoju svrhu, izbore sa stresom i tjeskobom, usklade s vlastitim unutrašnjim vodstvom, kako bi izgradili život koji priželjkuju na svim razinama. Iva je NLP Master, ima završene tehnike Theta i Reiki iscjeljivanja, te Mindfulness sa University of Leiden. Iva se bavi plesom, pjevanjem i art terapijom unazad pet godina, uz vodstvo međunarodnih stručnjaka poput Tine Bayley i Aarona Mashana, te završava program Trauma Informed Expressive Arts Therapy s Expressive Art Therapy Institute u Kanadi.

„Moj poziv coachinga me inspirira, donosi veselje i lakoću postojanja i u pružanju duhovne podrške nalazim čaroliju u svakodnevnom životu. Želim s vama podijeliti moje ljubavi - ples, astrologiju, jurnaling, koje su istovremeno moćne tehnike za povezivanje sa sobom, izbacivanje negativnih emocija, stresa, depresije, tuge. Lakoća koju dotičemo kroz pokret, pisanje nam pomaže da brže manifestiramo ono što želimo”, navodi Iva o radionici.

Cijena je po radionici 160 kuna za ranije uplate (do 1. prosinca), a 2. i 3. prosinca događaj se plaća 180 kuna. Mjesto se rezervira uplatom na račun Padmasambhava, Obrt za poslovne usluge, vl. Iva Tarle, Draškovićeva 44, Zagreb, IBAN: HR9425000091101506894. Potvrda se uplate šalje na e-mail adresu: [email protected].

Za radionicu nisu potrebne nikakve dodatne pripreme, osim što trebate ponijeti mekanu odjeću (tamo možete biti bosi) te papir i olovku za provođenje tehnike pisanja.


Izdvojeno

Reci što misliš!