Događanja / Istaknuta

7. srpnja

U Sokolu besplatna radionica „Uloga roditelja u ranom razvoju djeteta“

U Sokolu besplatna radionica „Uloga roditelja u ranom razvoju djeteta“

Cilj radionice je osnaživanje roditeljskih kompetencija svim zainteresiranim sudionicima te emocionalno osnaživanje obitelji

Zahvaljujući podršci Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, početkom mjeseca srpnja u dvorani Sokol Centar (Ul. Kralja Zvonimira 5, Osijek) bit će organizirana besplatna radionica „Uloga roditelja u ranom razvoju djeteta“ namijenjena budućim roditeljima i roditeljima djece do tri godine starosti.

„Ukoliko se pripremate za roditeljsku ulogu ili ste roditelj djeteta predškolske dobi i želite saznati više o očekivanim promjenama u ulogama koje obnašate, poput one partnerske, nakon uvođenja roditeljske uloge ili pak o poveznici potreba djeteta i načina komuniciranja istih radionica "Uloga roditelja u ranom razvoju djeteta" definitivno je za vas. Radionica će vas uvesti u svijet roditeljstva i upoznati s očekivanim promjenama u razdoblju nakon dolaska djeteta s ciljem adaptacije na nove uloge, kao i s osnovnim značajkama emocionalnog razvoja djece.“, izjavila je Andrea Žulj Jurišić, mag. psych., voditeljica radionice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cilj radionice je osnaživanje roditeljskih kompetencija svim zainteresiranim sudionicima te emocionalno osnaživanje obitelji.

„U sklopu projekta „Zdrav roditelj – zdravo dijete“ smo do sada imali niz kvalitetnih aktivnosti s mnoštvom beneficija, kako za roditelje tako i za djecu. Nadolazeća radionica izvrsna je prilika svim zainteresiranim roditeljima djece do tri godine starosti, kao i budućim roditeljima, steći dodatna znanja i konkretne savjete kako i osnažili svoje roditeljske kompetencije.“, istaknula je voditeljica projekta Ivana Maltašić.

Radionica će se održati u četvrtak, 7. srpnja 2022. godine (Sokol Centar Osijek) i to u terminu od 18:00 do 19:30 sati. Broj mjesta je ograničen zato pozivamo sve zainteresirane roditelje, koji do sada nisu sudjelovali u projektu, da se čim ranije prijave na sudjelovanje.

Prijaviti se može putem poveznice.

Više informacija o projektu dostupno je na: https://zdravroditelj-zdravodijete.com.hr/

Projekt "Zdrav roditelj - zdravo dijete" ima za cilj sadašnjim i budućim roditeljima djece do 3 godine starosti osigurati podršku u razvoju roditeljskih kompetencija kroz sudjelovanje u nizu radionica i sportskih druženja roditelja i djece. Navedeni projekt provodi Gimnastičko društvo Osijek – Žito s udrugom DOKKICA uz podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade i to od rujna 2021. godine pa sve do kolovoza 2022. godine.


Izdvojeno

Reci što misliš!