Događanja / Istaknuta

30. prosinca

Savjet mladih: Konferencija "Kako do posla za vrijeme COVID-19?"

Savjet mladih: Konferencija

Polaznike čekaju stručnjaci iz marketinga, komunikacije i pisanja životopisa koji će pomoći mladima da dobiju posao unatoč pandemiji korona virusa

Dok država strogim epidemiološkim mjerama pokušava zaustaviti COVID-19 pandemiju, mladi imaju velikih problem s pronalaskom posla te bilježe veliki rast nezaposlenosti.

Značajan broj mladih radi na studentske ugovore ili na ugovore na određeno koji se lako raskidaju. Savjet mladih grada Osijeka odlučio je među prvima u Hrvatskoj reagirati na ovaj problem te organizirati konferenciju pod nazivom "Kako do posla za vrijeme COVID-19" gdje će mlade kroz tri edukacije naučiti kako naći i dobiti posao za vrijeme pandemije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Na žalost svjedoci smo situacije da jako puno mladih ljudi koji su nedavno završili fakultet zbog situacije s korona virusom ne mogu pronaći posao, riječ je o tisućama mladih u Hrvatskoj od kojih su mnogi su naši prijatelji i poznanici. Za njih u ovom trenutku ne postoje nikakve mjere te smo im kroz edukaciju odlučili pomoći u borbi za egzistenciju." – izjavio je Filip Rašković, član Savjeta mladih i voditelj konferencije.

Konferencija je besplatna za sve mlade do 30 godina.

Konferencija će se održati u srijedu 30. prosinca u vremenu od 10 do 16 sati.

Program se sastoji od tri edukacije:
- 10:00: „I my job!“ - kako skupljanjem lajkova doći do posla?
- 12:00: „Rasturi na razgovoru na posao?“ - važnost komunikacijskih vještina
- 14:00 „Kako uspješno pronaći posao?“ – napiši vrhunski CV i motivacijsko pismo

Prijave traju do 29. 12. 2020., a svi zainteresirani prijaviti se mogu putem prijavnog obrasca

Izdvojeno


Reci što misliš!