Događanja

21. svibnja

Ove subote pridružite se landranju baranjskom planinom

Ove subote pridružite se landranju baranjskom planinom

Pješice otkrijte jedan od najplodnijih dijelova Hrvatske, doživite Planinu sa samo 200 metara na 10. Landranju baranjskom planinom

Jubilarnom 10. rekreativno-edukacijskom šetnjom prirodnom i kulturnom baštinom ljubitelji šetnje proći će dva najviša vrha Planine, ali i dva najatraktivnija surduka!

Nikad duže landranje spojiti će Branjinu i Draž, a ljubitelji prirode uživat će u najljepšoj scenografiji baranjske Planine. Početak landranje po prvi puta nije u Dražu već u Branjini kod Studenca od 10 sati, duljina rute je rekordnih 15-20 kilometara, a cijena izleta je 120 kuna koja uključuje ručak u Carevom podrumu, i to najsvečanije jelo naših predaka, specijalitet koji se nažalost ne može pronaći u baranjskim restoranima – ovčji paprikaš!

Prijave se vrše na linku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Više o Landranju Baranjom možete saznati i na Facebook stranici.

Pješice otkrijte jedan od najplodnijih dijelova Hrvatske, doživite Planinu sa samo 200 metara, prošećite beskrajnim poljima i zelenim vinogradima, stopite se s baranjskim šarenilom, i to u mjesecu kada je Baranja najljepša! I ovo landranje posvećeno je uživanju u praporu i održava se u čast dvaju velikih zaljubljenika u Baranju – Andrije Bognara Bandija, geomorfologa koji je pola svoga života posvetio baranjskim lesnim zaravnima i Mirka Hunjadija, autora najljepšeg baranjskog putopisa.


Izdvojeno

Reci što misliš!