Događanja

10. listopada

Live svirka @Ventidue: Dodo & Sasta

Live svirka @Ventidue: Dodo & Sasta

Talijanska priča se nastavlja… U subotu od 20:00h uživajte u live svirci fantasičnog dua Dodo & Sasta, koji će uz gitaru svirati zabavne ritmove te će definitivno biti nezaobilazna stanica ovog vikenda

I ljubitelji dobre hrane će se razveseliti! Uz ukusne pizze Napoletane, ponuda je obogaćena s novim salatama. Fantasia di Pollo, prava fantazija od salate s grilanim pilećim prsima i slanutkom uz ukusne segmente naranče i balsamico dressing te Caprese s Bocconcini Mozzarellom, mozzarella bocconcini u kombinaciji s rajčicama u tri boje, pestom od bosiljka, parmezanom te ukusnim poširanim jajetom. Za one koji se ne mogu odlučiti, uvijek mogu naručiti „pomalo od svega“ s platom Un po' di tutto – nekoliko vrsta sireva, pršut, džem od smokava, masline, krastavci i orašasti plodovi uz ukusnu focacciu!

Društvo na meniju prošireno je i za talijanske sendviče - Pagnutielli Napoletani. Mortadela, mozzarella fior di latte i pesto genovese su savršena kombinacija pagnutiellija Mortadelicious. Ukusna talijanska šunka i mozzarella fior di latte su najistaknutiji sastojci Prosciutto Cotto sendviča. Zadnji, ali ništa manje važan, pagnutielli Prosciutto, kombinacija divnog talijanskog pršuta i sušenih rajčica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što drugo reći nego Buon Appetito i vidimo se u subotu!

Za rezervacije stolova javite se na 031/626 222.


Izdvojeno

Reci što misliš!