Vijesti / Regija

babina greda

Zbog prijetnji i pokušaja ubojstva u kafiću 45-godišnjaku mjesec dana istražnog zatvora u Osijeku

Zbog prijetnji i pokušaja ubojstva u kafiću 45-godišnjaku mjesec dana istražnog zatvora u Osijeku
Ilustracija (Brian Jackson/123RF)

Rješenjem Županijskog suda u Vukovaru, osumnjičenom 45-godišnjaku je određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana te je predan u Zatvor u Osijeku

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom iz Gundinaca zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Prijetnja i Ubojstvo u pokušaju, izvještava policija.

"Osumnjičenik je u petak, 15. ožujka, u ugostiteljskom objektu u Babinoj Gredi, prvo verbalno prijetio smrću 55- i 54-godišnjaku, a potom ispred ugostiteljskog objekta i odvijačem napao 55-godišnjaka te zatim oštrim predmetom napao 37-godišnjaka i verbalno mu prijetio smrću, a kako su ga nazočni u tome spriječili, udaljio se s mjesta događaja. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba", piše policija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ubrzo su ga uhitili policijski službenici te je po dovršenom kriminalističkom istraživanju uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Rješenjem Županijskog suda u Vukovaru, osumnjičenom 45-godišnjaku je određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana te je predan u Zatvor u Osijeku.


Izdvojeno

Reci što misliš!