Vijesti / Regija

POŽEGA

Pijani 29-godišnjak skrivio prometnu nesreću u kojoj je sedam osoba ozlijeđeno

Pijani 29-godišnjak skrivio prometnu nesreću u kojoj je sedam osoba ozlijeđeno
Slaven Branislav Babić/PIXSELL

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene osobe starosti 11, 15, 16 i 18 godina te dvoje 39-godišnjaka kao i 29-godišnjak

Policijska uprava požeško-slavonska izvještava nas o prometnoj nesreći u kojoj je čak sedam osoba ozlijeđeno, a koju je skrivio pijani vozač.

"U nedjelju 17. ožujka 2024. oko 22.15 sati u Požegi na raskrižju ulica Pavla Radića, Primorske i Zrinske, 29-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,89 promila upravljao osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska  te prednjim dijelom vozila udario u desni bočni dio osobnog automobila kojim je upravljao 39-godišnjak. Nakon udara došlo je do odbacivanja vozila kojim je upravljao 39-godišnjak na nogostup i udara u obiteljsku kuću.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene osobe starosti 11, 15, 16 i 18 godina te dvoje 39-godišnjaka kao i 29-godišnjak koji je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok protiv 39-godišnjeg vozača također slijedi prekršajni nalog jer je upravljao vozilom, a  isteklo mu je važenje vozačke dozvole te za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas, a 39-godišnjoj putnici je uručen prekršajni nalog zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa", zaključuje policija izvješće.


Izdvojeno

Reci što misliš!