Vijesti / Regija

posjet OBŽ-u

Premijer Plenković danas u Osijeku, Đakovu i Našicama

Premijer Plenković danas u Osijeku, Đakovu i Našicama
Dubravka Petrić/PIXSELL

Posjet županiji započet će u Osijeku, gdje sudjelovati na svečanom otvorenju 30. Proljetnog i 24. Obrtničkog sajma

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u petak, 15. ožujka 2024., u Osječko-baranjskoj županiji. Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić i ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan.
 
Posjet županiji započet će u Osijeku, gdje sudjelovati na svečanom otvorenju 30. Proljetnog i 24. Obrtničkog sajma, u 10 sati, u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije.
 
Na događaju je predviđeno prigodno obraćanje premijera Plenkovića, koji će po završetku svečanosti obići 30. Proljetni i 24. Obrtnički sajam.
 
Potom će, u 11.30 sati, sudjelovati na svečanom uručivanju ugovora za projekte u okviru NPOO-a u vijećnici Skupštine Osječko-baranjske županije, gdje je također predviđeno prigodno obraćanje predsjednika Vlade.

U 13 sati, u Đakovu, premijer Andrej Plenković obići će gradilište izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda (Budrovci) te mjesto izgradnje nove kazete za odlaganje otpada.
 
Posjet Osječko-Baranjskoj županiji, predsjednik Vlade završit će u Našicama, gdje će obići Veliki dvorac Pejačević, u 14 sati. Tom prigodom sastat će se s našičkim gradonačelnikom Krešimirom Kašubom i predsjednikom Gradskog vijeća Grada Našica Krešimirom Žagarom.
 
Potom će se, u 14.50 sati, sastati s predstavnicima Uprave tvornice cementa Nexe, na čelu s predsjednikom Uprave Ivanom Ergovićem u upravnoj zgradi tvornice, gdje će se predsjedniku Vlade predstaviti projekt Co2ntessa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!