Vijesti / Regija

Dobro djelo

Dom za starije u Vukovaru traži nove volontere, evo i načina prijave

Dom za starije u Vukovaru traži nove volontere, evo i načina prijave
Marko Mrkonjić/PIXSELL

Sudjelovanjem na ovaj način, osim što pružate podršku drugima, možete i kvalitetno ispuniti svoje vrijeme

Ukoliko ste zainteresirani za volontiranje, udruga poziva sve zainteresirane da se pridruže i pruže podršku starijim osobama u Domu za starije u Vukovaru.

Postoji više različitih pozicija na kojima se može volontirati, ovisno o znanjima i vještinama volontera. To uključuje organiziranje društvenih igara, kreativnih radionica, tečajeva stranih jezika, informatičkih radionica i slično. Glavni je cilj ovih aktivnosti smanjiti osjećaj usamljenosti i unaprijediti kvalitetu života umirovljenika, pružajući im priliku da provedu ugodno vrijeme.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Udruzi Stichting Koalicija za rad sa psihotraumom i mir Vukovar istaknuli su da postoji niz mogućnosti za volontiranje, pri čemu je jedna od najčešćih aktivnosti druženje i razgovor s korisnicima Doma za starije u Vukovaru. Sudjelovanjem na ovaj način, osim što pružate podršku drugima, možete i kvalitetno ispuniti svoje vrijeme.

Ako želite sudjelovati u volontiranju, možete se prijaviti putem web stranice ili e-pošte na adresu [email protected]. Općenito, volontiranje donosi mnoge koristi, kako za volontere, tako i za one koji primaju pomoć.


Izdvojeno

Reci što misliš!