Vijesti / Regija

traže dokumente u slučaju Škugor

Policija po nalogu USKOK-a upala u sjedište tvrtke PPD u Vukovaru

Policija po nalogu USKOK-a upala u sjedište tvrtke PPD u Vukovaru
Davor Javorović/PIXSELL

IZ PPD-a su za Jutarnji list poručili "Surađujemo sa svim relevantnim institucijama jer je Društvu u interesu da od sebe otkloni sve insinuacije"

Policija je danas po nalogu USKOK-a započela pretragu u sjedištu tvrtke Prvo plinarsko društvo u Vukovaru.

Za komentar o pretrazi USKOK-a portal Danas.hr zamolio je i PPD koji tvrdi da trpe "reputacijsku štetu".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"PPD u kontinuitetu surađuje sa svim relevantnim institucijama i dostavlja traženu dokumentaciju te će tako nastaviti i dalje jer je Društvu u interesu da od sebe otkloni sve insinuacije koje se opetovano pojavljuju u javnom prostoru posljednjih mjeseci. PPD kontinuirano trpi reputacijsku štetu zbog iznošenja neistina u javnom prostoru i podizanja neutemeljenih kaznenih prijava u političke svrhe te stoga pozdravljamo svaku aktivnost koja će doprinijeti utvrđivanju pravog stanja stvari", odgovorili su za Danas.hr iz te tvrtke.

Navodno je riječ o jednom kraku istrage iz afere Tri D Rada u kojem se pregledava i izuzima dokumentacija, ali za sada nema nikakvih uhićenja u PPD-u, doznaje Jutarnji list.

Radi se o slučaju tvrtke Tri D Rada, pa su na meti istražitelja nekadašnji direktor iz Ine Damir Škugor, poznat iz plinske afere teške preko milijardu kuna, te njegova majka Rada Škugor kao vlasnica i odgovorna osoba spomenute tvrtke, neslužbeno doznaje Jutarnji.

Istražuje se i uloga jednog od direktrora iz grupacije PPD-a Damira Spudića, a za sada nije poznato jesu li izvidi i dokazne radnje koje se provode usmjereni i protiv Pavla Vujnovca.

 

Vezano za pretragu u PPD-u i statusu Pavla Vujnovca iz PPD-a su odgovorili za Jutarnji: "PPD u kontinuitetu surađuje sa svim relevantnim institucijama i dostavlja traženu dokumentaciju te će tako nastaviti i dalje jer je Društvu u interesu da od sebe otkloni sve insinuacije koje se opetovano pojavljuju u javnom prostoru posljednjih mjeseci.

Uskoro opširnije...

 


Izdvojeno

Reci što misliš!