Vijesti / Regija

ušli u njegov dom

Lažni policajci opljačkali 72-godišnjaka u Slavonskom Brodu: Uzeli mu i cigarete

Lažni policajci opljačkali 72-godišnjaka u Slavonskom Brodu: Uzeli mu i cigarete
Miroslava Novak/eMeđimurje

Jučer, 8. kolovoza policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom kojeg se sumnjiči da su on i još jedna nepoznata muška osoba izvršili kazneno djelo prijevara, izvještava nas PU brodsko-posavska.

Naime, njih dvojica su 19. kolovoza oko 11,30 sati došli na adresu 72-godišnjaka u Slavonskom Brodu predstavivši se kao policijski službenici, nakon čega ih je građanin pustio u svoju kuću. Ulaskom u kuću njih dvojica su preturali stvari po kući pri čemu su uzeli dva mobitela, nož, ručni sat, zlatni lančić sa privjeskom i pet kutija cigareta.

Policija i dalje traga za drugim počiniteljem ovog kaznenog djela.

Policijska uprava brodsko-posavska savjetuje građanima da ne nasjedaju na trikove te da kućna vrata ne otvaraju ni službenim osobama, kao što su policajci, bankari, električari, serviseri, instalateri interneta i slično dok im ne pokažu službenu ispravu ustanove koju zastupaju.

Posumnjate li na osobe koje vam se na taj način predstavljaju, odmah nazovite 192, prijavite takve slučajeve i zapamtite što više detalja o tim osobama kako bi nam pomogli u njihovom pronalasku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!